BARNEPIKE ANSATT: Allerede har prinsesse Estelle fått en ny barnepike.  Foto: Kungahuset.se
BARNEPIKE ANSATT: Allerede har prinsesse Estelle fått en ny barnepike. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Ansatte barnepike i hemmelighet

Prinsesse Estelle har allerede fått en egen ansatt!

Publisert
SEOGHØR.NO: Svenske prinsesse Estelle er ikke mer en knappe to uker, men allerede har kronprinsesse Victoria (34) og prins Daniel (38) ansatt en som skal avlaste dem med deres datter.  Kronprinsessen skal ha godkjent sin stedfortreder, og ifølge Expressen er alt det formelle i boks.

- Hun er allerede ansatt, bekrefter hoffets informasjonssjef, men vil ikke gå nærmere inn på når hun starter i jobben.

Det tar nok en stund før hun setter i gang med sine nye arbeidsoppgaver. Enn så lenge vil de nybakte foreldrene være hos sin lille prinsesse døgnet rundt.

Det svenske kongehuset har en årelang tradisjon på å gjenbruke barnepikene i familien. Victoria hadde samme barnepike som sin far, Ingrid «Nenne» Björnberg, som var 64 år da kronprinsessen ble født.

Men favorittbarnepiken døde 80 år gammel. Derfor har hoffet nå under stort hemmelighetskremmeri holdt jobbintervju, og funnet en ny som er egnet til  å passe på Sveriges fremtidige dronning.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Truet på livet etter dette Madde-bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer