Jason Knauf:

Ansatt slutter etter mobbebeskyldningene

Slottsmedarbeider Jason Knauf går av etter at han beskyldte hertuginne Meghan for å mobbe flere ansatte på Kensington Palace.

MOBBERYKTER: Hertuginne Meghan har blitt anklaget for å mobbe flere ansatte da hun bodde på Kensington Palace. Nå går en av prins William og hertuginne Kates ansatte - som beskyldte Meghan for å mobbe - av. Foto: Maureen McIean / Shutterstock / NTB
MOBBERYKTER: Hertuginne Meghan har blitt anklaget for å mobbe flere ansatte da hun bodde på Kensington Palace. Nå går en av prins William og hertuginne Kates ansatte - som beskyldte Meghan for å mobbe - av. Foto: Maureen McIean / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske kongehuset har på få måneder fått en hel del oppmerksomhet rettet mot seg. Blant annet ble hertuginne Meghan (39) og prins Harrys (36) kontroversielle Oprah-intervju en stor «snakkis» verden over.

Ikke nok med det - like før hertugparet lirte av seg urovekkende påstander og historier - gikk det rykter om at Meghan skal ha mobbet flere ansatte under tiden hun bodde på Kensington Palace, ifølge The Times.

Buckingham Palace tok anklagene på dypeste alvor like i etterkant, og publiserte dermed en uttalelse:

«Vi er åpenbart bekymret over anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», het det, ifølge Independent.

MOBBEPÅSTANDER: Flere ansatte på Kensington Palace hevdet at hertuginne Meghan bedrev mobbing. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB
MOBBEPÅSTANDER: Flere ansatte på Kensington Palace hevdet at hertuginne Meghan bedrev mobbing. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB Vis mer

Nå slutter prins William og hertuginne Kates kommunikasjonsrådgiver, Jason Knauf. Knauf var en av de ansatte som beskyldte Meghan for mobbing, ifølge Page Six.

Hva som er årsaken til at Knauf trer av fra stillingen er uvisst. The Times hevder imidlertid at Knaufs ektemann har fått arbeid utenlands.

Amerikaneren begynte å arbeide som kommunikasjonssekretær for William og Kate i 2015.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Senere ble han sjef for hertugparets veldedighetsorganisasjon, The Royal Foundation. Samtidig skal Knauf også ha bistått Harry og Meghan i en periode.

«Å jobbe med hertugen og hertuginnen av Cambridge har vært et privilegium i min karriere», het det i en uttalelse fra Knauf, onsdag denne uka, ifølge Us Weekly.

«Jeg vil alltid være takknemlig for muligheten jeg fikk til å støtte lederskapet deres i Storbritannia og internasjonalt», lød det videre.

SLUTTER: Jason Knauf trer av fra arbeidet som medarbeider for den britiske kongefamilien. Her avbildet i 2015. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
SLUTTER: Jason Knauf trer av fra arbeidet som medarbeider for den britiske kongefamilien. Her avbildet i 2015. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer

William og Kate sendte også av gårde en liten takkehilsen til Knauf.

«Vi er umåtelig stolte over hans arbeid og forpliktelse, både gjennom The Royal Foundation og gjennom sekretariatet», uttalte hertugparet blant annet i en pressemelding.

LES OGSÅ: - Stopper ikke før hun spontanaborterer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer