<strong>SØSKENKJÆRLIGHET:</strong> Både Sveriges prinsesse Madeleine og prins Carl Philip kom uten sine respektive kjærester til lørdagens religiøse bryllupsseremoni under fyrstebryllupet i Monaco. Dermed holdt de heller hverandre med selskap på den røde løperen  Foto: All Over Press
SØSKENKJÆRLIGHET: Både Sveriges prinsesse Madeleine og prins Carl Philip kom uten sine respektive kjærester til lørdagens religiøse bryllupsseremoni under fyrstebryllupet i Monaco. Dermed holdt de heller hverandre med selskap på den røde løperen Foto: All Over Press Vis mer

Ankom med søsteren - ikke kjæresten!

Prins Carl Philip lot Paradise-Sofia bli igjen hjemme.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det vakte oppsikt i vårt naboland da forholdet mellom svenske prins Carl Philip (31) og den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist (26) ble kjent i fjor.

Men til tross for kritikk fra flere opphold om at Sofia - som blant annet har stilt opp på flere lettkledde bilder - ikke er kongelig kjærestemateriale, har Carl Philip nektet å oppgi forholdet. Men til helgens mye omtalte bryllupsfest i Monaco - mellom fyrst Albert (53) og Charlene Wittstock (33) - er ikke Sofia med på lasset.

Carl Philip ankom nemlig lørdagens religiøse bryllupsseremoni i Monaco sammen med søsteren, prinsesse Madeleine (29), og ikke sammen med sin omdiskuterte kjæreste. Prinsessen kom også kjæresteløs i bryllupet - den amerikanske kjæresten hennes, Chris O'Neill, er sannsynligvis hjemme i USA.

Men det pene søskenparet strålte på den røde løperen, han i uniform og hun i en fin, champagnefarget kjole. Begge så opplagte og solbrune ut, og de satt sammen under seremonien i Slottets borggård - rett foran designerikon Karl Lagerfeld.

I juni kom nyheten om at prins Carl Philip og Paradise-kjæresten har flyttet sammen i en leilighet på Kungliga Djurgården. I det siste har det også sett ut til at Sofia kan være på vei inn i den kongelige varmen.


Ifølge Svensk Damtidning var det kronprinsesse Victoria som sørget for å invitere Sofia, da tronarvingen i mai overrasket sin far kong Carl Gustaf med bursdagsfest på Haga slott.

Se og Hørs tidligere hoffreporter Kjell Arne Totland uttalte den gang at Sofias tilstedeværelse på den kongelige bursdagsfesten betyr at forholdet blir stadig mer seriøst mellom henne og Carl Philip.

- Dette betyr at Sofia nå er inne i varmen, og at det kan gå mot en ny kongelig forlovelse i Sverige, sa han den gang til Seher.no.

Tidligere har det også blitt hevdet at hoffet aldri ville ha bekreftet samboerskapet om det ikke var et svært seriøst forhold. Da prinsen bodde med ekskjæresten Emma Pernald, uttalte hoffet seg aldri om at de bodde sammen.

- Sofia og Lippie er så utrolig forelsket. Hun er så morsom, og mer sjarmerende jente må man lete lenge etter, fortalte en kilde til Svensk Damtidning forrige måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Svenskeprinsen har flyttet sammen med Sofia  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer