- Alt raste sammen

- Men det synes ikke utenpå, sier kronprinsessen av Danmark.

FYLT AV ANGST: Kronprinsesse Mary sliter med angst, og håper å hjelpe andre som har det samme problemet. Foto: Scanpix
FYLT AV ANGST: Kronprinsesse Mary sliter med angst, og håper å hjelpe andre som har det samme problemet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mary sliter med angstanfall. Nå vil hun hjelpe andre som sliter med det samme problemet.

Kronprinsessen forteller åpent om sine problemer med angst og uro.

- Angst synes ikke utenpå, men den ligger der og bobler under huden. Det går an å håndtere det, men det krever styrke, forteller hun i danske Her og Nu.

Mary har vært plaget med angst i hele sitt voksne liv, og den utløsende faktoren var når moren hennes - Henrietta - døde under en hjerteoperasjon for ti år siden.

- Når min far ringte og sa at mamma hadde gått bort, raste alt. Jeg ble fanget i min egen ensomhet, og begynte å sparke i stykker alt som var rundt meg, avslører hun.

Mange lider med de samme problemene som kronprinsessen - og de fleste gjør det i stillhet. Det er også årsaken til at Mary velger å stå fram med sin historie. Se og Hør har tidligere avslørt Marys angstproblemer, og nå står hun åpent frem om sin angst.

- Det er veldig, veldig viktig at omgivelsene viser åpenhet og forståelse, sier hun, samtidig som hun avslører at hun lenge har vært interessert i den menneskelige psyken.

- Som ung vurderte jeg faktisk å bli psykolog. Men som alle vet tok livet mitt en helt annen vending...
 
LES OGSÅ: Sjalu Mary gråt

HER ER DE VAKRESTE PRINSESSENE:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer