Foto: Aftonbladet
Foto: AftonbladetVis mer

Alt klart for Victorias fødsel

Siste møtet unnagjort - Madeleine kommer hjem til Sverige.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria (38) er ventet å føde når som helst. Mandag hadde hun det aller siste møtet som sto oppført i hennes kongelige kalender på Stockholm slott.

Kronprinsessen termin er ifølge Kungahuset i mars, men mange mener at hun kan nedkomme når som helst, etter magen å dømme.

Madeleine på vei hjem

Denne uken kommer også prinsesse Madeleine, prinsesse Leonore og Christopher O`Neill hjem til Stockholm.

Da prinsesse Estelle ble født bodde familien i New York, og det tok en hel uke før prinsesse Madeleine dro til Sverige for å møte sin niese for første gang.

ENORM: Kronprinsesse Victorias mage er enorm. Hun kan føde når som helst.

 Foto: TT NYHETSBYRÅN
ENORM: Kronprinsesse Victorias mage er enorm. Hun kan føde når som helst. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Denne gangen vil prinsesse Madeleine imidlertid være i nærheten i forbindelse med at Victoria nedkommer, og svenskene tolker dermed at fødselen er nært forestående. Til vanlig bor Madeleine og familien i London.

Prinsesse Leonore fyller også førstkommende lørdag to år, og det er ventet at prinsesse Madeleine vil feire dagen med datteren og resten av den svenske kongefamilien på plass.

Før jul gjestet Madeleine og Chris TV-programmet «Skavlan», og der avslørte prinsessen at hun aldri hadde laget mat til ektemannen.

FOR PAPPA: Chris er nok fotografen bak dette søte bildet av gulljentene hans! Bildet ble nylig tatt på Maldivene. Foto: Christopher O`Neill/Kungahuset.se
FOR PAPPA: Chris er nok fotografen bak dette søte bildet av gulljentene hans! Bildet ble nylig tatt på Maldivene. Foto: Christopher O`Neill/Kungahuset.se Vis mer

Under ettårsfeiringen til prinsesse Leonore dro dronning Silvia og kong Carl Gustaf utenlands for å være sammen med bursdagsbarnet.

Men denne gangen tar de ikke sjansen på å være langt unna Sverige, ettersom kronprinsesse Victoria nå ventes å nedkomme når som helst.

NIESER: Prinsesse Estelle med prinsesse Leonore. Nå gleder nok begge seg til at Victoria nedkommer og en ny prins eller kommer til verden. Foto: Kungahuset.se
NIESER: Prinsesse Estelle med prinsesse Leonore. Nå gleder nok begge seg til at Victoria nedkommer og en ny prins eller kommer til verden. Foto: Kungahuset.se Vis mer

LES OGSÅ: Mette-Marit med pop enn Madeleine