HJERTEKNUSER: Prins William gleder seg å bli far. Her møter han familier til skadde britriske soldater i Hampshire.  Foto: All Over Press
HJERTEKNUSER: Prins William gleder seg å bli far. Her møter han familier til skadde britriske soldater i Hampshire. Foto: All Over PressVis mer

- Alle mødre har advart meg

Men prins William frykter ikke livet som småbarnspappa.

SEOGHØR.NO:  Under et besøk til organisasjonen Help for Heroes, som behandler krigsskadde, avslørte prins William at han gleder seg til å bli pappa, selv om han på forhånd har blitt advart:

- Alle mødre har advart meg: Bare vent, bare vent... Du får lange, søvnøse netter, fortalte William.
 
William åpnet det nye senteret Tedworth House in Tidworth, ett av fire senter i England som tar seg av krigskadde og deres familier.

På senteret møtte han en rekke krigsskadde og deres familier, og fikk også hilse på flere av barna som de skadde soldatene hadde med seg.

Prins William fikk også med seg både bamser og klær hjem til Kate og den kommende tronarvingen.

Prins Harry, som nylig har tjenestegjort i Afghanistan, var også med under åpningen. Både Harry og prins William har mistet venner i krig. Selv har de overlevd tjenesten i Afghanistan og på Falklandsøyene, og det var derfor ekstra godt å kunne gi noe tilbake til de som har blitt skadet.

- Vi må ikke glemme skadde menn og kvinner i Forvaret, sa prins William, før han takket både frivillige, brukere og ansatte.


LES MER: Mette-Marit snakker om sex