<strong>TVUNGET HJEM:</strong> Prinsesse Madeleine skal hjem til nasjonaldagsfeiringen. For første gang siden 2009 er hele kongefamilien samlet til begivenheten. Foto: All Over Press
TVUNGET HJEM: Prinsesse Madeleine skal hjem til nasjonaldagsfeiringen. For første gang siden 2009 er hele kongefamilien samlet til begivenheten. Foto: All Over Press Vis mer

- Alle i familien er påvirket av det som har hendt

Dronning Silvia vil at prinsesse Madeleine skal stille opp for familien.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter planen skulle prinsesse Madeleine ha planlagt å dra direkte fra New York til Nice i Frankrike i slutten av juni. Deretter skulle hun ha sluttet seg til resten av kongefamilien i Monaco før fyrst Alberts bryllup. Men isteden kommer Madeleine hjem til Sverige mandag for å være med på nasjonaldagsfeiringen på Skansen. Dette er første gang siden 2009 at hele kongefamilien er samlet på nasjonaldagen.

- Alle i familien er påvirket av det som har hent. De setter pris på at prinsessen nå kommer hjem, sier hoffets informasjonssjef Bertil Ternert til Expressen.


Ifølge den svenske avisen Expressen, skal det være dronning SIlvia som har fått Madeleine til å endre sine planer.

For prinsessen selv ønsket heller å være igjen i New York med sin kjæreste Chris O'Neill, og hadde ikke tenkt å være med på verken nasjonaldagsfeiringen eller feiring av sin egen bursdag 10. juni.

Så seint som for en uke siden ble det bekreftet at Madeleine ikke skulle være tilstede ved de to anledningene, men så ble planene endret angivelig etter press fra dronningen.

Prinsessens forhold til kong Carl Gustaf skal også være anstrengt etter alt som har skjedd det siste året. Hun skal også ha klandret faren for at hun måtte bryte så raskt med Jonas Bergström. Madeleine droppet blant annet å være med på kongens 65-årsdag.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er det ingen som snakker om Sofia lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer