LYKKELIG GIFT: Det er ingen tvil om at Alexandra har funnet mannen i sitt liv. Foto: SCANPIX
LYKKELIG GIFT: Det er ingen tvil om at Alexandra har funnet mannen i sitt liv. Foto: SCANPIXVis mer

- Alexandra var utro

Martin Jørgensen var ikke bare Alexandras fotograf mens hun var gift med prins Joachim...

SEHER.NO: Grevinne Alexandra (42) forelsket seg i den 13 år yngre fotografen Martin Jørgensen (29) på tur til Thailand - mens hun fortsatt var gift med prins Joachim!


I boken "Alexandra - prinsessen, som begynte forfra" avslører den danske forfatteren Bo Østlund detaljene rundt den overraskende skilsmissen mellom Alexandra og prins Joachim i 2005.


Ifølge Østlund skal det allerede i 1999 ha oppstått hete følelser mellom den danske prinsessen og den da 21 år gamle fotografen, da Jørgensen skulle filme portrettfilmen: "Prins Joachim: Landmandsprinsen".


Men det var likevel ikke før Alexandra og Martin var på tur til Thailand i 2003 at Alexandra virkelig fikk øynene opp for den barske fotografen, skriver Ekstra Bladet.


I 2004 inviterte en uvitende prins Joachim Martin til Schackenborg for å gjøre opptakene til programmet "Mitt hjem er mitt slott", som skulle sendes i forbindelse med Alexandras 40-årsdag.


Og da Alexandra igjen i 2005 tok med seg Jørgensen til Kina som fotograf, gikk det etter hvert opp for den danske prinsen at han var i ferd med å miste sin prinsesse.


Han ble ofte sett på byen i Danmark med spritflasken i den ene hånden og ukjente blondiner den andre. Fort ble Joachim kjent som den fordrukne prins i Danmark.


Grunnen til det massive alkoholforbruket var av den enkle grunn at hans utro kone var mer interessert i å starte et nytt liv med en annen mann, enn å få ekteskapet til å fungere, skriver Bo Østlund i boken sin, følge Ekstra Bladet.