FIKK LOV?: - Den nye nettsiden er helt sikkert opprettet med dronning Margrethes velsignelse, tror Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland.
FIKK LOV?: - Den nye nettsiden er helt sikkert opprettet med dronning Margrethes velsignelse, tror Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland.Vis mer

Alexandra har fått egen hjemmeside

Tok grep da hun forsvant ut av den danske kongefamiliens nettside...

SEHER.NO: Etter at hun skilte seg fra prins Joachim og giftet seg på nytt, forsvant Alexandra naturlig nok ut av den danske kongefamiliens nettside Kongehuset.dk.

Men nå har Grevinnen av Frederiksborg, som nå er Alex’ tittel, fått en egen nettside med kronet monogram og det hele. 

nettsiden (ekstern link) kan man lese om prinsessens liv før og etter hun giftet seg inn i den danske kongefamilien i 1995. Der er også en liste over alle de beskytterskap hun har beholdt etter skilsmissen – og der er oppgitt både en postadresse og en mail-adresse man kan komme i kontakt med henne på.

- Alexandra er en moderne kvinne, som finner det helt naturlig at hun har sin egen hjemmeside på Internett. Hun var i ti år en svært populær prinsesse av Danmark - og er naturlig nok fortsatt en offentlig person.  Ikke minst fordi hun er mor til to prinser med arverett til Danmarks trone, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Og:

- Den nye nettsiden er helt sikkert opprettet med dronning Margrethes velsignelse. Det var hun som besluttet at hennes tidligere svigerdatter skulle bære tittelen Grevinnen av Frederiksborg livet ut, selv om hun giftet seg på nytt. Og den flotte kronen over den stiliserte A-en på nettsiden er da også en grevinne-krone som Alex har all rett til å bruke.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Royalt drama i dansk konserthus