- Alex var en tyrann

De ansatte på Schackenborg felte noen tårer da Alexandra giftet seg med sin Martin, men ikke fordi det var rørende...

LYKKELIGE: Mange fulgte med da Alexandra giftet seg med sin kjære Martin Jørgensen... Foto: SCANPIX
LYKKELIGE: Mange fulgte med da Alexandra giftet seg med sin kjære Martin Jørgensen... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tvert imot!


SEHER.NO: De gråt av glede for at de nå slipper å måtte hanskes med Alexandra (42), som de hevder at behandlet sine ansatte som møkk, skriver Ekstra Bladet.


Selv om Alexandra har mistet prinsesse-tittelen og forlatt den danske kongefamilien, har hennes oppførsel ført til hun nå går under kallenavnet "Den kinesiske drage" på Schackenborg.


Ekstra Bladet skriver at Alexandra kjørte sine ansatte beinhardt uten og ta hensyn, og at de mange av de ansatte mener at Alexandra kan ansees som en tyrann.


Uavhengig av hverandre, forteller flere ansatte om episoder hvor de har måttet gjøre arbeidet to ganger fordi perfeksjonisten Alex ikke var fornøyd.


- En gang så hun fuglebæsj på bilen etter at vi hadde vasket den, og da ble hun rasende og skrek: Vask den bilen en gang til!, forteller en av de ansatte.


Også når det gjaldt de små linjene var nygifte Alex en perfeksjonist. Hun krevde at kniver og gafler skulle ligge nøyaktig på linje ved siden av tallerkene.


- Hun gikk rundt med linjal og sjekket at de lå nøyaktig på linje, og at det var like stort mellomrom mellom tallerken og bestikket på hver side.


En annen ansatt avslører at Alex ved flere anledninger skal ha skjelt ut sin daværende ektemann, Joachim. Hun skal for eksempel en gang ha kalt han en gummimann, som ikke hadde noen ryggrad.


Kanskje ikke så rart at de ansatte gråt noen lettelsens tårer da Alexandra giftet seg med Martin Jørgensen 3. mars i år...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer