Leah Isadora Behn:

Aldri skjedd før: - Prinsesseøyeblikk

Leah Isadora stråler i Paris. Se de eksklusive bildene her!

DEBUTANT: Leah Isadora Behn deltok denne helgen på Le Bal des Débutantes i Paris. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage
DEBUTANT: Leah Isadora Behn deltok denne helgen på Le Bal des Débutantes i Paris. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Leah Isadora Behn (17), prinsesse Märtha Louise (52) og Ari Behns datter, har det seneste året markert seg stort i Norges influenserverden.

17-åringen er medlem av den norske kongefamilien, men er nok minst like kjent for å være beautyinfluenser og TikToker. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun ble håndplukket til et av verdens hotteste arrangementer - Le Bal des Débutantes i Paris.

- Jeg har alltid drømt om å danse da jeg var liten. Nå føler jeg at jeg lever drømmen min, sa hun til den spanske avisen Hola i oktober.

EKSKLUSIVT: Leah Behn er og hennes mor, Prinsesse Märtha Louise, har vært i Paris for å kjøpe kjole til «Le Bal des Debutants». Reporter: Nora Skavhaug. Bilder: Le bal/Olivier Borde/Bestimage, Getty Images, All over, NTB, @lebal.paris/Instagram. Video: «Powerwomen Norge» - Viaplay. Vis mer

Én av 20 jenter

Behn er en av 20 jenter fra hele verden som ble plukket ut til «Le Bal» i Paris. Det fant sted på det ærværdige hotellet Shangri-La i Paris i går, lørdag.

Se og Hør har tidligere omtalt at Leah Isadora skal være den første norske jenta som har fått en invitasjon til det eksklusive ballet.

Lørdag kveld var det altså endelig tid for debutantballet i Paris, og Leah Isadora strålte i en pudderrosa kjole av den italienske moteskaperen Giambattista Valli.

Det hele toppet hun med å bære et diadem for første gang.

DIADEM: Prinsessedatteren bar et diadem for første gang. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage
DIADEM: Prinsessedatteren bar et diadem for første gang. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage Vis mer

- Wow!

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle er full av lovord om 17-åringen.

- Wow, så flott! Et skikkelig prinsesseøyeblikk. I kjole fra eksklusive Giambattista Valli og med diadem!

STRÅLER: Leah Isadora Behn debuterte på ball i helgen. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage
STRÅLER: Leah Isadora Behn debuterte på ball i helgen. Foto: ©Le Bal / Jacovides / Borde / Moreau / Bestimage Vis mer

-Ja , faktisk debuterer hun med diadem før sin kusine prinsesse Ingrid Alexandra, som bar det først et halvt år etter hun fylte 18. Leah er fortsatt bare 17, legger hun til.

Vagle forteller videre at balldebuten trolig vil få enda flere til å få opp øynene for Behn.

- Leah har virkelig seilet opp som et stilikon for tenåringer her til lands, og etter dette tipper jeg enda flere utenfor landegrensene vil få øynene opp for henne.

LES OGSÅ: Bekrefter kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer