Tirsdag kveld er det premiere på det helt nye TV 2-programmet «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm», hvor tolv kjendiser skal kjempe om å stå igjen som vinner.

Kjøpte hus til Durek
Én av de tolv kjendisene er prinsesse Märtha Louises (52) eldste datter, Maud Angelica Behn (20) - og hun utmerker seg allerede fra start, i alle fall for stjernekokk og TV-rektor Eyvind Hellstrøm (74).
Da Behn skulle servere en ølpasta valgte hun nemlig å steke pastaen, i stedet for å koke den - noe 74-åringen bet seg merke i.
- Når alt kommer til alt så var det ganske mange retter som var nye for meg, og det er fordi jeg ikke har sett liknende før, sier Hellstrøm på spørsmål om noe overrasket ham gjennom innspillingen.
- Den ølpastaen … Jeg har alltid varmebehandlet pasta ved koking, men jeg har aldri sett at noen steker pasta. Det var helt nytt for meg, men det funket ikke i det hele tatt.

- Jeg tipper at Maud ikke skjønte helt selv hva hun holdt på med. Man kan selvfølgelig vise til inspirasjon fra søsteren som hadde laget den til henne, men jeg tviler på at hun lagde den på den måten. På en annen side kan det hende det er sånn de har holdt på, men jeg må bare si at det er det rareste jeg har sett. Jeg tenkte bare: «herregud, hvordan kommer dette til å gå?», ler Hellstrøm.
Behn selv forteller derimot en litt annen historie overfor Se og Hør.
- Ok, jeg vet at det ser rart ut, men man må bare «trust the process». Jeg var også litt skeptisk da søsteren mi gjorde det, men jeg lover at det blir bra. Det var ikke en feil. Jeg synes det er godt, det er litt revolusjonerende kan man si, forklarer 20-åringen.

Slik er Haakon - helt privat
Det virker altså ikke som at rektor og elev blir enige om akkurat den retten, men TV-deltakelsen har uansett utgjort en forskjell for Behn.
- For et år siden lagde jeg aldri mat. Jeg syntes det var kjedelig og klarte det ikke, men nå synes jeg det er veldig gøy. Jeg har laget mat til familien min og de har likt maten. Det er koselig å bruke tid på å lage mat og gi det til noen man er glad i.
- Også tør jeg nå å kaste meg på retter jeg kanskje ikke har turt før. Jeg har blitt inspirert, og skal garantert invitere folk på middagsselskaper framover, lover hun.
LES OGSÅ: - Satt litt på pause