Fyrstinne Charlene:

- Aldri sett før

Fyrstinne Charlene deler familiens julekort.

SPESIELL TID: Fyrstinne Charlene har delt familiens julekort. Her fra en annen anledning. Foto: Shutterstock/NTB
SPESIELL TID: Fyrstinne Charlene har delt familiens julekort. Her fra en annen anledning. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I disse dager sender kongefamilier verden rundt ut sine årlige julekort. Det har også fyrstinne Charlene av Monaco (43) gjort.

Hun legger som kjent et svært utfordrende år bak seg på grunn av sykdom, men det hindrer henne ikke å dele julebildet med følgerne sine i sosiale medier.

Det som riktignok må nevnes, er at årets julekort skiller seg kraftig ut fra andre julebilder.

Spesiell julehilsen

I motsetning til blant andre den norske kongefamilien, som stilte opp til fotografering på Bygdøy Kongsgård, har Charlene delt en tegning av seg selv, ektemannen prins Albert (63) og tvillingene Gabriella og Jacques (7).

«Ønsker alle en vakker og trygg høytid. All min kjærlighet», skriver hun til innlegget.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle har bitt seg merke i det spesielle bildet.

- Dette har jeg faktisk aldri sett før. En tegning i stedet for et julebilde fra de kongelige. Det er noe sørgelig over det hele, sier hun, og fortsetter:

- Egentlig vil hun være med familien sin i julen, men så vidt vi vet er hun fortsatt innlagt.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Alvorlig syk

Charlene har som nevnt slitt med alvorlig sykdom og i lang tid oppholdt hun seg på sykehus i hjemlandet Sør-Afrika, uten sin nærmeste familie.

Det var i slutten av mai at fyrstinnen ble operert for en øre-nese-hals-infeksjon, før hun i sommer måtte gjennom enda en operasjon. I september besvimte hun, og ble innlagt på sykehus nok en gang.

Forrige måned ble hun gjenforent med familien da hun endelig fikk returnere til Monaco. Men det skulle ikke ta lang tid før hun måtte ta farvel med mann og barn igjen.

Fredag 19. november ble det nemlig kjent at tvillingmoren nå oppholder seg på et hemmelig sted for å ta vare på sin egen helse.

SLAKT: Chanel har kommet med en julekalender som koster 7400 kroner, men den får slakt. Skjønner du hvorfor? Vis mer

- Hun har det bedre, men har fortsatt bruk for fred og ro. Hun befinner seg ikke i fyrstedømmet, men vi kan besøke henne ganske snart. Jeg kan ikke si noe mer på grunn av diskresjon. Det er snakk om utmattelse, ikke bare fysisk, og dette kan bare behandles med fred og ro, fortalte fyrst Albert til People da.

LES OGSÅ: Må punge ut gigantsum etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer