Alberts hemmelige datter

Fyrst Albert av Monaco innrømmer farsskap til en amerikansk pike.

FAR TIL TO: Prins Albert har innrømmet nok et farsskap. Kommer det flere for dagen etterhvert? Foto: All Over Press
FAR TIL TO: Prins Albert har innrømmet nok et farsskap. Kommer det flere for dagen etterhvert? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sjokk i Monaco!


Fyrst Albert av Monaco har svin på skogen - og barn på si. Nå innrømmer han at han er far til 14 år gamle Jazmin Grace. Hun bor med sin mor i USA, og har alltid visst at hun er Alberts datter. Først nå innrømmer fyrsten farsskapet. I følge den franske avisa Le Figaro vil Slottet i Monaco sende ut en offisiell bekreftelse i løpet av få dager.


SLADDERALARM! Først med det siste!


Moren heter Tamara Rotolo og er en amerikansk sexmodell. De møttes i Monaco sommeren 1991, mens Tamara var på ferie med sin ektemann!


Hun rakk likevel en intens flørt med Albert. I mars 1992 kom lille Jazmin Grace til verden.


Samme høst trakk hun Monacos daværende tronarving for retten i California - for å få ham til å betale bidrag. Albert nektet å stille i retten og krevde diplomatisk immunitet. Saken ble tilslutt avvist. Det sies at han likevel har betalt bidrag i skjul.


Avsløringen kommer bare et år etter at Albert innrømmet at han er far til lille Alexandre. Barnets mor Nicole var flyvertinne som ga Albert ekstraservice i lufta. Det vakte stor oppsikt da det dukket opp bilder av Albert med den fargede skjønnheten og deres felles barn.


MER KONGESTOFF: Se her!


I alle år har ryktene gått om at Albert har hatt en datter utenfor ekteskap. Men så lenge fyrst Rainier levde var Albert taus - og avvisende til alle slike historier. Det var først da Albert overtok tronen at han innrømmet det første farsskapet. Nå viser han at linjen med åpenhet fortsetter.


I januar begynte det å skje ting i Jazmin-saken. Da kom Tamara Rotolo og datteren til Frankrike. De møtte Alberts advokat Thierry Lacoste i hans hjem utenfor Paris. Private bilder har dessuten vist at lille Jazmin Grace og moren var i Monaco, men det dukket aldri opp i pressen, skriver Le Figaro.


ALBERT BETALER ALT: Se her!


I mai startet advokat Lacoste forhandlinger med familien Rotolos advokater i New York for forberede innrømmelsene. Det er harde forhandlinger - spesielt om pikens nye rolle. Albert vil gjerne forsikre seg mot sjokkerende biografier. Det er ingen tvil om at Tamara Rotolo kan skade Albert kraftig om hun forteller alle detaljer om sin lynromanse.


Som et forsøk på å hindre slike lekkasjer har fyrsten tilbudt dem bolig og generøse bidrag i Monaco, samt studieplass for sin datter.


I SE OG HØR WEEKEND som kommer fredag kan du lese mer om saken - og se bilder av Alberts datter!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer