Albert er gifteklar

Nå går ryktene i Monaco: Fyrst Albert vil snart forlove seg med søte Charlene!

HETE KYSS: Albert og Charlene klarer ikke alltid å holde seg. Forelskelsen lyser lang vei! Foto: Stella Pictures
HETE KYSS: Albert og Charlene klarer ikke alltid å holde seg. Forelskelsen lyser lang vei! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forelsket!


Helt siden han overtok tronen i Monaco har fyrst Albert (48) ryddet opp i sitt privatliv. Han har innrømmet to farsskap, og kommet til minnelig enighet med sine barns mødre. Advokaten hans, har jobbet heltid med å å gjøre Albert gifteklar.


Og nå er tydeligvis alle gamle "skjeletter" ute av skapet. For nå har han tatt med kjæresten sin, Charlene Wittstock (28) i offisiell sammenheng. Den vakre sørafrikanske jenta har vært hans kjæreste i over et år, etter at de møttes første gang i 2001.


MER KONGESTOFF: Se her!


Hun er tidligere OL-deltager i svømming for Sør-Afrika - med ryggsvømming som spesiale.


Nå har hun vært ved Alberts side i offisielle tilstelninger - først under vinter-OL i Torino. Denne uken var de to på stor gallafest i Monaco, ifølge ukebladet Hello!


I selskapet ble hun introdusert for Monacos utenriksminister Jean-Paul Prost, og det blir sett på som et tegn på at Albert forbereder et frieri.


De to har også hatt et privat møte med Monacos erkebiskop Bernard Barsi. I helgen var Charlene hos en berømt juvelér i fyrstedømmet - med en av Alberts betrodde medarbeidere som følge, skriver Hello!


Tidligere i år var de to på en romantisk ferie sammen. De seilte på Maldivene i en stor yacht.


- Charlene virker veldig tilfreds. Hun oppfører seg helt naturlig og føler seg tydeligvis veldig komfortabel i fyrstens selskap. Det er et godt tegn på at de to kanskje blir Monacos førstepar, sier en kilde til ukebladet.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer