GIFT I 40 ÅR: - Nærmere enn dette kommer vi ikke 40 år av kongelig, ekteskapelig lykke, sier Dronningen til Aftonbladet. Foto: All Over Press
GIFT I 40 ÅR: - Nærmere enn dette kommer vi ikke 40 år av kongelig, ekteskapelig lykke, sier Dronningen til Aftonbladet. Foto: All Over Press Vis mer

Ærlig Harald innrømmer

Kong Harald var helt avhengig. Men nå har holdt opp i to år.

Publisert

Kongen har vært gjennom to alvorlige sykdommer de siste årene. Både kreft og bypass-operasjon har satt livet i et nytt perspektiv.


- Jeg røykte alt for mye, helt fra jeg var 16 år. 45 sigaretter var ikke uvanlig, sier Kong Harald i et åpenhjertig intervju med Aftonbladet. Etter 52 år klart han å legge bort sigarettene, og nå har han holdt opp i to og et halvt år. Kong Harald (69) hevder dessuten at det slett ikke var så vanskelig å legge bort sigarettene etter så lang tid som storrøyker.


- Utrolig lett. Det var bare å bestemme seg.


I en tid hvor flere europeiske kongehus rammes av skilsmisser, utroskap og skandaler, feirer snart det norske kongeparet 40-års bryllupsdag. Og fortsatt ser de svært forelsket ut.


- Det må være våren, ler dronning Sonja.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer