Ærlig Harald innrømmer

Kong Harald var helt avhengig. Men nå har holdt opp i to år.

GIFT I 40 ÅR: - Nærmere enn dette kommer vi ikke 40 år av kongelig, ekteskapelig lykke, sier Dronningen til Aftonbladet. Foto: All Over Press
GIFT I 40 ÅR: - Nærmere enn dette kommer vi ikke 40 år av kongelig, ekteskapelig lykke, sier Dronningen til Aftonbladet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kongen har vært gjennom to alvorlige sykdommer de siste årene. Både kreft og bypass-operasjon har satt livet i et nytt perspektiv.


- Jeg røykte alt for mye, helt fra jeg var 16 år. 45 sigaretter var ikke uvanlig, sier Kong Harald i et åpenhjertig intervju med Aftonbladet. Etter 52 år klart han å legge bort sigarettene, og nå har han holdt opp i to og et halvt år. Kong Harald (69) hevder dessuten at det slett ikke var så vanskelig å legge bort sigarettene etter så lang tid som storrøyker.


- Utrolig lett. Det var bare å bestemme seg.


I en tid hvor flere europeiske kongehus rammes av skilsmisser, utroskap og skandaler, feirer snart det norske kongeparet 40-års bryllupsdag. Og fortsatt ser de svært forelsket ut.


- Det må være våren, ler dronning Sonja.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer