Prinsesse Kate:

Advarte Kate: - Ikke gift deg!

Prinsesse Kate skal ha blitt advart om å gifte seg med prins William kort tid før bryllupet.

GIFT: Prins William og prinsesse Kate giftet seg i april. Rundt samme tid skal hun blitt advart om å gifte seg inn i kongefamilien. Foto: Alberto Pezzali / AP/ NTB.
GIFT: Prins William og prinsesse Kate giftet seg i april. Rundt samme tid skal hun blitt advart om å gifte seg inn i kongefamilien. Foto: Alberto Pezzali / AP/ NTB. Vis mer
Publisert

I 1997 mistet prinsesse Diana og kjæresten Dodi Al-Fayed livet i en tragisk bilulykke i Paris. Dodi var sønn av milliardæren Mohamed Al-Fayed (93).

I et eksklusivt intervju med Radar hevder Mohamed at han i forkant av prins William og prinsesse Kates bryllup kom med en advarsel til sistnevnte.

PRINSESSE DIANA: Den nye filmen «Spencer» skildrer prinsesse Dianas dramatiske liv. Vis mer

Ifølge Mohamed skal han ha fortalt den ferske prinsessen av Wales at hun hadde all rett til å elske William, men at kongefamilien kom til å ville «ødelegge» henne.

- Ikke gift deg. Familien hans vil ødelegge deg! skal han ha sagt til Kate kort tid før bryllupet i 2011.

Videre forteller han at det ikke var William som var problemet ettersom han «har sin mors sjarm».

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

- Problemet er Windsor-navnet hans. Windsors vil frykte henne på den måten de til slutt fryktet Diana, fordi hun var så elsket av publikum. På grunn av det vil de gjøre sitt ytterste for å ødelegge henne.

93-åringen mener at Diana ville vært først i køen for å advare Kate.

- Hvis hun hadde vært i live i dag, ville Diana vært den første til å advare Kate om å gifte seg inn i denne familien. Vanlige regler gjelder ikke lenger når det er Windsor-familien. William vil gjøre sitt beste for å beskytte Kate, men det vil kanskje ikke være bra nok.

GÅR VIRALT: Hertuginne Kate forteller hvordan sønnen Louis (4) reagerte på beskjeden om oldemorens dødsfall. Vis mer

Videre forteller «The Ritz»-eieren at han tror stresset med å gjøre familien lykkelig kan vise seg å bli for mye for Kate i fremtiden.

Mohameds sønn, Dodi, og Diana døde i den fatale bilulykken i august 1997, etter å ha blitt forfulgt av paparazzier. I bilkrasjen omkom også livvakten hennes Trevor Rees-Jones.

LES OGSÅ: Derfor sto setet tomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer