Abdiserer etter 20 år som hoffreporter i Se og Hør

Etter 20 år og 22 kongelige bryllup, slutter Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland i bladet.

SLUTTER: I april var Kjell Arne Totland på bryllupet i England. Det var hans 22. kongelige bryllup som hoffreporter i Se og Hør.  Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
SLUTTER: I april var Kjell Arne Totland på bryllupet i England. Det var hans 22. kongelige bryllup som hoffreporter i Se og Hør. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland (66) slutter i bladet etter 20 år, dette informerte han redaksjonsledelsen i Se og Hør om tirsdag.

- Jeg har hatt 20 fantastiske år i Se og Hør – med mange spennende opplevelser, som jeg etter beste evne har forsøkt å dele med leserne. Det er ingen dramatikk i at jeg nå slutter, bare et ønske om å stå litt friere og kunne ta litt mer hensyn til meg selv. Jeg har altså ikke tenkt å pensjonere meg, men kanskje jobbe litt på ulike plattformer. Men først skal jeg nå unne meg en lang ferie. Det ser jeg frem til, sier Kjell Arne Totland.

Da Kjell Arne i april dekket bryllupet til prins William og Kate i London, var det hans 22 kongelige bryllup.

Han har vært ledende i europeisk sammenheng innenfor dekningen av dette stoffområdet. Han er den eneste norske journalisten som har fulgt kongeparet på alle deres statsbesøk i utlandet og alle deres fylkesturer i Norge siden tronskiftet i 1991.

- Det er med beklagelse jeg hører at Kjell Arne sier opp sin frilansavtale med oss. Han har vært en fantastisk ambassadør for bladet og har med sin systematiske og grundige dekning av kongestoffet, gjort sitt til at Se og Hør gjennom 20 år har vært det «ledende kongebladet» i norsk presse. Ingen over, ingen ved siden! sier sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer