Prinsesse Märtha Louise:

- Å møte Gwyneth Paltrow var en gave

Prinsessen og kjæresten besøkte Hollywood-stjernen.

STJERNEMØTE: Mandag kveld delte prinsesse Märtha Louise bilder fra et møte med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
STJERNEMØTE: Mandag kveld delte prinsesse Märtha Louise bilder fra et møte med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da prinsesse Märtha Louise (47) og Durek Verrett (44) i mai erklærte sin kjærlighet for hverandre på Instagram - og dermed avslørte at de var et par, var det flere kjendiser som tok til kommentarfeltet for å gratulere det ferske kjæresteparet.

Under prinsessens innlegg kommenterte blant andre Harald Rønneberg (45), Lilli Bendriss (73) og Mia Gundersen (57), mens det til den selverklærte sjamanens bilde dukket opp lykkeønskninger fra stjernen Gwyneth Paltrow (46).

Ifølge nettstedet L'Offisiel har Verrett rollen som Paltrows spirituelle guide, og det kom derfor ikke som en stor overraskelse at også hun ga sine gratulasjoner til det nye paret.

Hun skrev «Fantastisk», etterfulgt av hele seks røde hjerter til bildet.

SELVERKLÆRT SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Stjernemøte

Til tross for at Verrett og Paltrow har kjent hverandre lenge, er det mye som tyder på at Hollywood-stjernen ikke er blitt introdusert for sin gode venns kjæreste før nå.

Mandag kveld la nemlig prinsesse Märtha Louise ut to bilder på Instagram, der møtet med Paltrow er dokumentert. Hun skriver:

«Å møte fantastiske mennesker som får oss til å vokse er livets gave, synes du ikke? Å møte Gwyneth Paltrow var en gave. Din visdom, styrke, ditt klare syn og myke personlighet med god humor er så inspirerende. Takk for at du er den du er og tar oss imot med åpne armer. Ser frem til vårt neste møte».

Videre spør prinsessen hvem som får følgerne hennes til å vokse, etterfulgt av de to emneknaggene #newfriends og #inspiring. Hun har også tagget kjæresten i teksten.

Bildet av den blide trioen er sjekket inn i den amerikanske regionen Hamptons, der Paltrow er bosatt. Det var blant annet der Goop-grunnleggeren giftet seg med Brad Falchuck (48) i september i fjor.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

Gode venner

At Verrett har flere store kjendisvenner, er det liten tvil om. Han har delt bilder med stjerner som Nina Dobrev (30) og James Van Der Beek (42) i sosiale medier, men likevel er det kanskje forholdet til Paltrow som er tettest.

Ifølge amerikanske Elle kaller 44-åringen skuespilleren for sin «sjelesøster», og den selverklærte sjamanen er også blitt portrettert på Gwyneth Paltrows livsstilsblogg, Goop, flere ganger.

Blant annet har Verrett medvirket i en spørsmålsrunde på bloggen, der han forteller at han begynte sine sjamanstudier i en alder av tolv år.

«SJAMAN»: Durek Verrett (44) er selverklært «sjaman». Slik er metodene hans. Video: Shamandurek Vis mer

Verrett har også tidligere delt et bilde av seg selv og Paltrow på Facebook, der han hyller henne.

«Gwyneth Paltrow er ikke bare en Hollywood-skuespiller. Hun er en visjonær. En kvinne som ikke er redd for å stupe inn i dybden av menneskesjelen og si «hva mer?» (...) Hun tror virkelig at hun kan gjøre en forskjell i menneskers liv, og vil ikke slutte å utdanne verden i det hun finner for seg selv. Hun er en aktivist og står opp for det hun tror på uansett hva. Hun er en kjær venn som gjør meg til en bedre mann», skrev han blant annet den gang.

LES OGSÅ: - Jeg vil jobbe med snille mennesker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer