Prinsesse Märtha Louise:

- Å møte Gwyneth Paltrow var en gave

Prinsessen og kjæresten besøkte Hollywood-stjernen.

STJERNEMØTE: Mandag kveld delte prinsesse Märtha Louise bilder fra et møte med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
STJERNEMØTE: Mandag kveld delte prinsesse Märtha Louise bilder fra et møte med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da prinsesse Märtha Louise (47) og Durek Verrett (44) i mai erklærte sin kjærlighet for hverandre på Instagram - og dermed avslørte at de var et par, var det flere kjendiser som tok til kommentarfeltet for å gratulere det ferske kjæresteparet.

Under prinsessens innlegg kommenterte blant andre Harald Rønneberg (45), Lilli Bendriss (73) og Mia Gundersen (57), mens det til den selverklærte sjamanens bilde dukket opp lykkeønskninger fra stjernen Gwyneth Paltrow (46).

Ifølge nettstedet L'Offisiel har Verrett rollen som Paltrows spirituelle guide, og det kom derfor ikke som en stor overraskelse at også hun ga sine gratulasjoner til det nye paret.

Hun skrev «Fantastisk», etterfulgt av hele seks røde hjerter til bildet.

Stjernemøte

Til tross for at Verrett og Paltrow har kjent hverandre lenge, er det mye som tyder på at Hollywood-stjernen ikke er blitt introdusert for sin gode venns kjæreste før nå.

Mandag kveld la nemlig prinsesse Märtha Louise ut to bilder på Instagram, der møtet med Paltrow er dokumentert. Hun skriver:

«Å møte fantastiske mennesker som får oss til å vokse er livets gave, synes du ikke? Å møte Gwyneth Paltrow var en gave. Din visdom, styrke, ditt klare syn og myke personlighet med god humor er så inspirerende. Takk for at du er den du er og tar oss imot med åpne armer. Ser frem til vårt neste møte».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer