- Å faen, da er det på tide å tatoveres igjen!

... men Ari Behn tviler på at det blir noen ny terning-tatovering tolv år etter den første sekser'n.

GLAD: Ari Behn er stolt over at den nye boken hans, med 20 små fortellinger, har fått gode mottakelser. Foto: Per Heimly/ NRK
GLAD: Ari Behn er stolt over at den nye boken hans, med 20 små fortellinger, har fått gode mottakelser. Foto: Per Heimly/ NRK Vis mer
SEHER.NO: Tolv år etter at Ari Behn (38) fikk sin første, og til nå eneste, sekser på anmelderterningen har han klart det igjen. I følge forfatter og journalist Tom Egeland (52) har den nye Behn-boken «Talent for lykke» alt som skal til for å få toppkarakter.

- Behn skriver seg elegant rundt sjangerens fallgruver. For noen tekster!, skriver han i anmeldelsen.

Da Märtha Louise (39) sin ektemann i 1999 fikk den første sekseren for debutboken «Trist som faen» gikk han så langt i feiringen av suksessen at han valgte å tatovere en terning med seks øyne og navnet på anmelderen på den høyre skulderen. Men Behn tviler på at det blir noen ny tatovering.

- Det var en morsomhet å tatovere terningen, jeg tenkte at jeg får den jo aldri igjen. Det var kanskje et resultat av ungdommelig dumskap, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gravid TV-stjerne i bilulykke