Zyan Malik slutter i One Direction

Etter fem år i det populære boybandet takker han for seg.

TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet av under X Factor i 2010. F.v:  Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson og Harry Styles. Foto: David Fisher/REX/All Over Press
TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet av under X Factor i 2010. F.v: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson og Harry Styles. Foto: David Fisher/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De fem kjekkasene Niall Horan (21), Harry Styles (21), Liam Payne (21), Louis Tomlinson (23) og Zayn Malik (22), i One Direction, har fått jenter verden over til å besvime av glede bare ved å vise sitt nærvær.

Nå blir fem til fire.

Zayn Malik takket nemlig onsdag for seg i en Facebook-melding på gruppas profil.

- Livet mitt med One Direction har vært mer enn jeg noensinne kunne forestilt meg. Men etter fem år føler jeg tiden er inne til å forlate bandet. Jeg vil gjerne be om unnskyldning til fansen hvis noen blir skuffet, men jeg må gjøre det som føles riktig i hjertet mitt, sier Malik.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTTER: Hvilke nye prosjekter Zayn Malik nå vil ta fatt på er foreløpig ukjent. Foto: Stella Pictures
SLUTTER: Hvilke nye prosjekter Zayn Malik nå vil ta fatt på er foreløpig ukjent. Foto: Stella Pictures Vis mer

De resterende band-medlemmene synes det er trist å ta farvel med sin gode kamerat, men gleder seg likevel til å fortsette med nye eventyr.

- Vi er veldig lei oss for at Zayn forlater oss, men vi respekterer valget, sender ham masse kjærlighet og ønsker ham alt godt i fremtiden. De siste fem årene har vært mer enn fantastiske. Vi har gått gjennom så mye sammen, så vi kommer alltid til å være venner.

Videre sier kvartetten at de nå skal konsenterer seg om å spille inn sitt nye album, og at de ser frem mor å treffe fansen på deres verdensturné.

LES OGSÅ: Her fester norske Thomas med One Direction

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer