Zyan Malik slutter i One Direction

Etter fem år i det populære boybandet takker han for seg.

TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet av under X Factor i 2010. F.v:  Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson og Harry Styles. Foto: David Fisher/REX/All Over Press
TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet av under X Factor i 2010. F.v: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson og Harry Styles. Foto: David Fisher/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De fem kjekkasene Niall Horan (21), Harry Styles (21), Liam Payne (21), Louis Tomlinson (23) og Zayn Malik (22), i One Direction, har fått jenter verden over til å besvime av glede bare ved å vise sitt nærvær.

Nå blir fem til fire.

Zayn Malik takket nemlig onsdag for seg i en Facebook-melding på gruppas profil.

- Livet mitt med One Direction har vært mer enn jeg noensinne kunne forestilt meg. Men etter fem år føler jeg tiden er inne til å forlate bandet. Jeg vil gjerne be om unnskyldning til fansen hvis noen blir skuffet, men jeg må gjøre det som føles riktig i hjertet mitt, sier Malik.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTTER: Hvilke nye prosjekter Zayn Malik nå vil ta fatt på er foreløpig ukjent. Foto: Stella Pictures
SLUTTER: Hvilke nye prosjekter Zayn Malik nå vil ta fatt på er foreløpig ukjent. Foto: Stella Pictures Vis mer

De resterende band-medlemmene synes det er trist å ta farvel med sin gode kamerat, men gleder seg likevel til å fortsette med nye eventyr.

- Vi er veldig lei oss for at Zayn forlater oss, men vi respekterer valget, sender ham masse kjærlighet og ønsker ham alt godt i fremtiden. De siste fem årene har vært mer enn fantastiske. Vi har gått gjennom så mye sammen, så vi kommer alltid til å være venner.

Videre sier kvartetten at de nå skal konsenterer seg om å spille inn sitt nye album, og at de ser frem mor å treffe fansen på deres verdensturné.

LES OGSÅ: Her fester norske Thomas med One Direction

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer