Zwarte for en dristig kjole!

Lily Collins strålte på den røde løperen i Fredrikstad.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det duket for stor kjendispremiere i Østfold-byen Fredrikstad, hvor filmregissør Harald Zwart (48) er vokst opp.

I disse dager er Zwart aktuell med sin femte Hollywood-produksjon, nemlig kinofilmen «Skyggejegerne: Demonenes by», og flere norske og internasjonale kjendiser hadde tatt veien til nettopp Fredrikstad.

Der var også filmens hovedrolleinnehaver Lily Collins (24). Den amerikanske skuespilleren lamslo fans og pressen i en fantastisk Zuhair Murad-kjole.

- Det har vært helt utrolig å jobbe med han. Han er så snill og har et varmt hjerte. Han er utrolig, jeg elsker han, sa Lily om Zwart på premieren i Fredrikstad.


Ved sin side hadde hun ekskjæresten og medspiller Jamie Campbell Bower (24).

For bare en snau måned siden gjorde skuespillerparet det slutt etter litt over ett år sammen.

– Jeg skjønner godt hvorfor skuespillere blir sammen når de spiller mot hverandre. Vi fikk jo denne jobben fordi vi hadde så god kjemi, fortalte skjønnheten til Glamour Magazine kort tid før bruddet. 

Paret skal fremdeles være gode venner, noe som var tydelig på premieren i Fredrikstad. 

Lily, som er datter av popstjernen Phil Collins (62), har tidligere også vært sammen med «Twilight»-stjernenTaylor Lautner (21) og Hollywood-kjekkasen Zac Efron (25).  

LES OGSÅ:   Gjenforent i Oslo etter bruddet