TO FILMER PÅ EN GANG: I tillegg til "Hotel for Dogs" jobber Harald Zwart med "Lange flate ballær 2 - et par gode kællær". Foto: Se og Hør
TO FILMER PÅ EN GANG: I tillegg til "Hotel for Dogs" jobber Harald Zwart med "Lange flate ballær 2 - et par gode kællær". Foto: Se og HørVis mer

Zwart får stjernehjelp

Harald Zwart har startet jakten på de perfekte hundene til sin nye film "Hotel For Dogs".

SEHER.NO: Og det er ingen hvem som helst regissøren får med seg på jakten...


Det er nemlig Hollywoods legendariske hundekjenner, Gary Gero, som i samarbeid med Zwart (41) skal plukke ut de best egnede hundene til å bekle de ulike rollene i filmen "Hotel for Dogs", skriver VG.


- Treneren heter Gary Gero, og er kanskje Hollywoods beste. Han har gjort alle "Harry Potter"-filmene, "101 dalmatinere", "102 dalmatinere", "Batman", "Mrs. Doubtfire" og ikke minst "Back To The Future", sier Harald Zwart.


Men regissøren, som har hatt stor suksess med den norske filmen "Lange flate ballær", sier at det er mye som gjenstår før opptakene til filmen om hundehotellet kan begynne.


- Før påske hadde vi første hunde-casting. Massevis av hunder på Dreamworks. For hver rolle må de finne tre like hunder og trene alle sammen. Det er ganske kompliserte ting alle skal gjøre, så det er nå flere måneder med trening foran oss før opptakene kan begynne, sier han.


I tillegg til Geros hjelp, samarbeider Zwart nå med selveste Steven Spielberg (60), og det er, etter det VG erfarer, han som skal ha hovedansvaret for historien om hundehotellet. En av Hollywoods mest profilerte kvinnelige produsenter, Lauren Shuler-Donner skal ta hånd om produksjonen.