MELODI 6: Maria Haukaas Storeng opptrer med låten "Hold on Be strong" som er skrevet av Mira Craig. Foto: NRK
MELODI 6: Maria Haukaas Storeng opptrer med låten "Hold on Be strong" som er skrevet av Mira Craig. Foto: NRKVis mer

Zuma-comeback i MGP

Duoen Zuma er en av de seks deltagerne i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix.

SEHER.NO: 18. januar er det klart for den andre delfinalen i Melodi Grand Prix, som denne gang finner sted i Kongsvinger.


Og i år tar Zuma - som blant annet hadde en hit med låta Pearl i 2001 - steget fra å sitte foran til å dukke opp på TV-skjermen når MGP-sirkuset sparkes i gang i januar.


- Det blir sikkert morsomt. Vi har jo aldri gjort det før, så det er jo et element av spenning i det selvfølgelig, sier låtskriver og artist Alexander Stenerud til Seher.no.


Se alle deltagerne fra delfinale 2 i vår bildespesial lenger ned i saken.


Duoen Zuma utgjøres av Henrik Njaa og Alexander Stenerud, og ble dannet allerede i 1995.


- Dette er jo en sjanse for oss til å igjen gjøre oss gjeldende, sier Stenerud.


Låten "Always Always" er først ut under delfinalen i Kongsvinger, men hva handler egentlig låten om?


- Det er en kjærlighetslåt. Den har egentlig ingen historie, den er bare laget av bilder og inntrykk, sier Stenerud til Seher.no.


Også tidligere Idol-deltager Maria Haukaas Storeng blir å se i Kongsvinger 18. januar. Hun skal synge låten "Hold On Be Strong", som er skrevet av Mira Craig.


Finalistene til den store finalen i Oslo Spektrum lørdag 9. februar skal stemmes fram gjennom direktesendte Melodi Grand Prix-show fra Stavanger, Kongsvinger og Bodø.

De to bidragene som får flest stemmer av tv-seerne i delfinalene, går direkte videre til finalen i Oslo Spektrum. Melodiene som havner på tredje og fjerde plass, vil få en ny sjanse til å gå videre i et ”siste sjanse”-show onsdag 6. februar. De to låtene som kommer på første og andre plass her, går videre til finalen.


Se alle deltagerne i vår bildespesial nedenfor: