MÅTTE AMPUTERE: 93 år gamle Gabor falt og brakk hoften i sommer. Etterpå har hun vært plaget med en lang rekke problemer, og i januar måtte hun amputere det høyre beinet. Foto: Stella Pictures
MÅTTE AMPUTERE: 93 år gamle Gabor falt og brakk hoften i sommer. Etterpå har hun vært plaget med en lang rekke problemer, og i januar måtte hun amputere det høyre beinet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Zsa Zsa tilbake på sykehuset

Først amputerte hun det ene beinet, nå har hun problemer med det andre.

SEHER.NO: I midten av januar ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Zsa Zsa Gabor (93) måtte amputere sitt høyre bein, etter å ha pådratt seg koldbrann som truet med å ta livet av henne.

Men ting har ikke vært problemfritt etter operasjonen. Nå sliter Hollywoodlegenden nemlig med manglende blodsirkulasjon i det venstre beinet, skriver Female First.

Ifølge nettstedet ble stjernen onsdag hentet med ambulanse i hjemmet sitt og fraktet til Ronald Reagan-sykehuset i Los Angels etter at hennes private lege skal ha oppdaget manglende blodtilstrømning gjennom hennes venstre bein.

Zsa Zsas ektemann, Prins Frederic von Anhalt, opplyste onsdag at legene gjorde det de kunne for å undersøkte hva som var galt med 93-åringen.

- Vi er på akutten nå, og legene undersøker henne.

Koldbrann-operasjonen er det siste kapittelet i en lang rekke problemer som har fulgt i kjølvannet av at «Moulin Rouge»-skuespillerinnen i sommer falt og brakk hoften. Flere ganger etterpå har hun besøkt sykehuset.

Gabor, som er født i Ungarn, er delvis lammet, etter at hun i 2002 var involvert i en ulykke. I 2005 ble hun rammet av slag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Filmstjernen er ikke til å kjenne igjen