TAR OVER: Zooey Deschanel (t.v) får hjelp av Megan Fox når hun blir borte fra TV-skjermen for å passe på sin nyfødte datter de neste månedene. Foto: SipaUSA
TAR OVER: Zooey Deschanel (t.v) får hjelp av Megan Fox når hun blir borte fra TV-skjermen for å passe på sin nyfødte datter de neste månedene. Foto: SipaUSA Vis mer

Zooey Deschanel forlater «New Girl»

Og det er ingen hvem som helst som skal erstatte henne...

Publisert

SEOGHØR.NO: Sist måned ble «New Girl»-stjernen Zooey Deschanel (35) mamma for første gang da hun fødte en liten datter.

Nå har det blitt kjent at nyskilte Megan Fox (29) skal fylle Deschanels sko mens hun er ute i fødselspermisjon, skriver Entertainment Weekly.

Når femte sesong av den populære TV-serien går i gang på nyåret vil hovedpersonen Jess Day, spilt av Zooey, bli sendt bort som jurymedlem - og ikke være med i showet.

I løpet av denne perioden leier Jess ut rommet sitt til den nydelige salgsrepresentanten Reagan, spilt av Fox, som kommer til byen på forretningsreise og setter loftet på hodet.

- Det er vanvittig at en så vakker person kan være så morsom, men vi må vel bare alle lære oss å akseptere det, sier «New Girl»-produsent Liz Meriwether til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT GJENG: Siden 2011 har Zooey Deschanel spilt rollen som Jessica Day i TV-serien "New Girl". Her med kollegaene (f.v): Damon Wayans Jr., Hannah Simone og Max Greenfield fra en episode i sesong tre.  Foto: All Over Press
KJENT GJENG: Siden 2011 har Zooey Deschanel spilt rollen som Jessica Day i TV-serien "New Girl". Her med kollegaene (f.v): Damon Wayans Jr., Hannah Simone og Max Greenfield fra en episode i sesong tre. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har vært fan av hennes komiske talent siden «This is 40» og jeg er utrolig glad for å ha henne med i showet. Vi hadde Megan i tankene da vi skrev rollen. Hun er den perfekte personen til å komme inn og forstyrre livene til guttene.

Den vakre brunetten, kjent fra blant annet «Transformers» og «Teenage Mutant Ninja Turtles», vil for første gang dukke opp i episode seks som har premiere i USA i januar.

Mens Deschanel nylig giftet seg med Jacob Pechenki, kom nyheten om at Fox og ektemannen Brian Austin Green (42) skulle skilles etter fem års ekteskap, i august.

Duoen har vært kjærester de siste 11 årene og har sønnene Noah (2) og Bodhi (19 mnd) sammen.

 

LES OGSÅ: Folk tror at Megan Fox er dum

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer