Zoe Saldana: - Etter tvillinger kan jeg ikke fatte dette

«Guardians of the Galaxy»-stjernen overrasket seg selv og kollegene da hun kom tilbake på jobb.

STOLT AV EGEN INNSATS: Filmstjernen Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego (t.h) fikk tvillinger for et drøyt år siden. Skuespilleren har jobbet hardt for å komme tilbake i form, og nylig overrasket hun både seg selv og fansen på Instagram (t.v). Foto: Instagram/ NTB Scanpix
STOLT AV EGEN INNSATS: Filmstjernen Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego (t.h) fikk tvillinger for et drøyt år siden. Skuespilleren har jobbet hardt for å komme tilbake i form, og nylig overrasket hun både seg selv og fansen på Instagram (t.v). Foto: Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det å bli kvitt babyvekten er et tilbakevendende tema både i Hollywood og ellers, og nybakte mødre kan føle seg presset til å komme tilbake i form.

Skuespiller Zoe Saldana (37), kjent fra eventyrfilmene «Avatar» (2009) og «Guardians of the Galaxy» (2014), har selv erfart hvor krevende babyvekt-prosjektet kan være.

Fredag delte stjernen et oppmuntrende bilde på Instagram, der hun er iført et av kostymene hun brukte før hun fødte tvillingene Cy Aridio (1) og Bowie Ezio (1).

Saken fortsetter nedenfor.

- Jøsseball! Folkens, jeg måtte bare dele dette; dette er et av de gamle «Guardians of the Galaxy»-kostymene jeg brukte i 2013. Etter tvillinger kan jeg ikke fatte at jeg klarer å komme inn i dette, skriver Saldana overrasket til bildet.

Saken fortsetter under bildet.

I STJERNEFORM: I actioneventyret «Guardians of the Galaxy» var Zoe Saldanas rollefigur Gamora (f.v) stadig iført trange drakter. Her i en scene med den animerte figuren Rocket Racoon (stemme ved Bradley Cooper), Chris Pratt, animerte Groot (stemme ved Vin Diesel) og Dave Bautista. Foto: AP Photo/Disney - Marvel
I STJERNEFORM: I actioneventyret «Guardians of the Galaxy» var Zoe Saldanas rollefigur Gamora (f.v) stadig iført trange drakter. Her i en scene med den animerte figuren Rocket Racoon (stemme ved Bradley Cooper), Chris Pratt, animerte Groot (stemme ved Vin Diesel) og Dave Bautista. Foto: AP Photo/Disney - Marvel Vis mer

Oppmuntrer nye mødre til å trene

Tidligere har ikke tvillingmoren, som er gift med italienske Marco Perego (36), lagt skjul på at hun har trent hardt for å komme tilbake i filmstjerneform. Nå benytter hun anledningen til å sette mot i andre småbarnsmødre:

- Det lønner seg å jobbe hardt! Jeg mener det, alle verdens mammaer, hvis jeg kan klare det kan dere også det, understreker Zoe Saldana på Instagram.

Videre spøker hun med Marvel og regissør James Gunn (45), som står bak «Guardians of the Galaxy». Ifølge IMDb er nemlig forarbeidet med oppfølgeren i gang.

- Ikke bli sinte, jeg viser ikke frem noe som ikke er blitt sett før, skriver Saldana humoristisk.

Saken fortsetter under bildene.

SLANK STJERNE: Zoe Saldana har alltid vært kjent for sin svært slanke figur, og nå er babyvekten definitvit forsvunnet. Her er hun fotografert på (f.v.) Golden Globe i januar 2014 - før hun ble gravid, på Oscar-utdelingen i februar 2015 - få måneder etter fødselen, og på Latin Grammy Awards i november.  Foto: NTB Scanpix
SLANK STJERNE: Zoe Saldana har alltid vært kjent for sin svært slanke figur, og nå er babyvekten definitvit forsvunnet. Her er hun fotografert på (f.v.) Golden Globe i januar 2014 - før hun ble gravid, på Oscar-utdelingen i februar 2015 - få måneder etter fødselen, og på Latin Grammy Awards i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også på Oscar-utdelingen i slutten av februar, tok Zoe Saldana seg strålende ut i en ettersittende kjole fra Atelier Versace.

- Kjolen sitter som støpt på Zoe, og mens det virker utrolig at hun nylig fødte tvillinger, viser stjernen frem mer kurver enn vanlig, og hun ser fantastisk ut, skrev nettstedet Red Carpet Fashion Awards dengang.

Holdt tett om tvillingene

Det var Saldanas «Crossroads»-kollega Britney Spears (34) som først avslørte at skuespilleren ventet tvillinger. Da hun i et intervju ble spurt om hun kunne tenke seg å spille inn en film med Saldana igjen, svarte tobarnsmoren Britney dette, ifølge Us Weekly:

- Hvem vet, det er en god idé. Men hun er gravid med tvillinger nå. Så jeg er sikker på at hun har en stor og travel fremtid foran seg.

Looks like the boys really like their new @inglesinababyusa table chairs, I know we do @pirateyadimar

Et bilde publisert av Zoe Saldana (@zoesaldana)

Selv ventet Saldana i det lengste med å bekrefte at hun var svanger med tvillinger. Etter fødselen har filmstjernen imidlertid delt søte innblikk i foreldrelivetInstagram-profilen sin.

Zoe Saldana og kunstneren Marco Perego giftet seg i en hemmelig og intim seremoni i London sommeren 2013, etter å ha vært et par siden mars samme år. Hun var kjæreste med skuespillerkollega Bradley Cooper (40) fra desember 2011 til januar 2013.

FILMKOLLEGER: Zoe Saldana og Britney Spears spilte sammen i dramakomedien «Crossroads» (2002). Her i en scene fra filmen sammen med Taryn Manning (t.v.), som i dag spiller i TV-suksessen «Orange is the New Black».  Foto: Mary Evans Picture
FILMKOLLEGER: Zoe Saldana og Britney Spears spilte sammen i dramakomedien «Crossroads» (2002). Her i en scene fra filmen sammen med Taryn Manning (t.v.), som i dag spiller i TV-suksessen «Orange is the New Black». Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer