SAMBOERE:  Zlatan Ibrahimovic, og Helena Seger har vært sammen siden 2001. Foto: AP Photo/Francois Mori
SAMBOERE: Zlatan Ibrahimovic, og Helena Seger har vært sammen siden 2001. Foto: AP Photo/Francois MoriVis mer

Zlatan Ibrahimovic:

Zlatan nekter å svare på kjærestespørsmålet

- Svarer jeg på det, kommer jeg i alvorlige problemer.

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (35) ble kneoperert i USA forrige uke og fryktes å være ute i lang tid.

Framtiden hans i Manchester United - der kontrakten går ut etter sesongen - er også uviss.

Men en ting som virker å være sikkert som banken er forholdet til samboer Helena Seger (46). De to møttes i 2002, men i et intervju med magasinet Fashion Beans vil ikke Zlatan fortelle hvem som sjekket opp hvem.

- Hvis jeg svarer på det, kommer jeg i alvorlige problemer. Det er to forskjellige versjoner: Den ene hvor jeg sjekker opp henne, den andre er at hun sjekket opp meg. Vi sier aldri hva som er sant, vi sier at det er 50-50, sier Zlatan i intervjuet.

Han legger til:

- Mest sannsynlig er det nok jeg som jaktet på henne. Men fortell ikke til henne at jeg har sagt det til deg, sier svensken.

Saken fortsetter under bildet.

LANGVARIG FORHOLD: Zlatan Ibrahimovic og samboeren Helena Seger avbildet på den svenske idrettsgallaen i 2008. Foto: Fredrik Sandberg / NTB scanpix
LANGVARIG FORHOLD: Zlatan Ibrahimovic og samboeren Helena Seger avbildet på den svenske idrettsgallaen i 2008. Foto: Fredrik Sandberg / NTB scanpix Vis mer

Møttes i Malmö

Helena Seger har i et tidligere intervju med Elle fortalt om hvordan hun møtte den dengang 21 år gamle fotballspilleren i Malmö.

- Da vi møttes hadde han feilparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og krevde at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av oppførselen min, sier Seger i intervjuet.

Zlatan har gitt ut boka «Jeg er Zlatan» der han beskriver litt av det som skjedde:

- Hun var ikke bare vakker. Hun hadde en holdning. Hun var eldre og spennende. Jeg forhørte meg om henne. Hvem er hun? skriver Zlatan i boka.

Sammen har paret sønnene Maximilian (10) og Vincent (9).

SØNNER: Maximilian og Vincent Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix

SØNNER: Maximilian og Vincent Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Travel tobarnsfar

I et intervju med SVD Junior har Zlatan fortalt at livet som tobarnsfar innebærer at han ikke får mye tid til å henge med noen av Manchester United-kollegene sine utenom treningen.

- Det er ikke mange faktisk, nå som jeg har to barn rekker jeg ikke så mye. Jeg må hele tiden ta barna til trening og skole, det er mye som skjer. Jeg orker ikke å være med lagkameratene etter treningen, det holder å se dem på trening, sa han til SVD i november.

I samme intervju legger Zlatan til at han liker å koble av ved å spille tv-spill når han først har litt fritid. Fotballstjernen forteller at det er en god måte å slappe av på når man er så aktiv.

- Jeg spiller mye tv-spill, for når man kommer opp på profesjonelt nivå trener, spiser og sover du (...) Før spilte jeg mye fotballspill. Nå er det mye skytespill og «Battlefield». Krigsspill, det liker jeg. «FIFA», det liker jeg ikke, innrømmet han.

LES OGSÅ: Røpet babynyhet ved et uhell