ÅRETS KJØP?: Zlatan har "investert" i en 72 kvadratmeter stor timeshare-leilighet i NYC til den nette sum av 14 millioner kroner. Foto: AP
ÅRETS KJØP?: Zlatan har "investert" i en 72 kvadratmeter stor timeshare-leilighet i NYC til den nette sum av 14 millioner kroner. Foto: APVis mer

Zlatan kjøpte katta i sekken

Zlatan brukte 14 millioner på timeshare-krypinn i New York.

SEHER.NO: Greit at boligprisene i New York City er vanvittig høye, men at Zlatan ikke har gjort årets lureste boliginvestering er det vel flere som vil være enige om.

Den svenske Inter Milan-spilleren Zlatan Imbrahimovic (26) har punget ut med 2,5 millioner dollar, omlag 14 millioner kroner, for en timeshare-leilighet på 72,5 kvadratmeter i New York City.

En timeshareavtale innebærer at du kjøper en bruksrett til en bestemt leilighet for en bestemt tidsperiode i et bestemt ferieanlegg.

Timeshareleiligheter regnes ikke for å være gode investeringsobjekter.

Leilighetskomplekset eies av eiendomsmogulen Donald Trump, er på 46 etasjer og ligger i bydelen SoHo. Men Zlatan må vente helt til 2009 med å kunne ta leiligheten med ett soverom i bruk. Komplekset er nemlig ikke ferdigstilt før da.

Timeshare-avtalen innebærer for "bad boy" Imbrahimovics del at han ikke kan bruke kåken mer enn 120 dager i året, og aldri i mer enn 29 dager sammenhengende.

Godt er det da at han også har en annen eiendom å sprade rundt på!

- Jeg tror at et klientell som bare holder seg midtown (på Manhattan, journ. anm), og som må kjøre helt ned hit for restauranter og sånn, vil få et hotell som innfrir deres forventninger, sier salgssjef Rodrigo Nino til New York Observer.

Det har ikke bare gått på skinner for byggeprosjekten. I januar mistet en bygningsarbeider livet etter et fall fra 43.etasje der han sto og blandet sement.

LES OGSÅ: Hvor er Brad Pitts hus?