Zeta-Jones la seg inn til ny behandling

- Jeg ville aldri bli frontfiguren for denne sykdommen. Jeg ville aldri at det skulle komme ut, sa Catherine Zeta-Jones like før hun ble lagt inn til behandling på nytt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Catherine Zeta-Jones (43) avslørte i fjor at hun sliter med en bipolar lidelse. I 2011 ble hun innlagt på en behandlingsklinikk i Connecticut etter en serie med dype depresjoner. 

Da skuespilleren ble spurt om en oppdatering da hun var gjest på TV-programmet «Good Morning America» var Zeta-Jones derimot ikke like glad for at sykdommen hadde blitt offentliggjort.

- Vet du hva? Jeg er lei av å snakke om det. Jeg ville aldri bli frontfiguren for denne sykdommen. Jeg ville aldri at det skulle komme ut.

- Jeg takler det så godt jeg kan. Vi kan ikke hoppe fra hustakene og skrike om det og være et offer.Vi har alle våre problemer her i livet og jeg er veldig glad for at jeg har gode venner og støttespillere. Det er alt jeg kan be om.

Nå melder TMZ.com at den 43 år gamle Hollywood-stjernen sjekket inn på en behandlingsklinikk på mandag og at det er forventet at hun skal gjennnomføre et 30 dagers program.

Kilder forteller til nettstedet at skuespilleren legger seg inn på klinikken for en sjekk og at det ikke er noe dramatikk bak Catherines valg om å få mer hjelp.

Zeta-Jones har valgt å ikke uttale seg i saken.

LES OGSÅ: Innlagt på mentalsykehus 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer