LIKER Å GÅ RUNDT I HUSET NAKEN: Catherine Zeta-Jones legger ikke skjul på at hun helst foretrekker å gå uten klær når hun er hjemme. Foto: Stella Pictures
LIKER Å GÅ RUNDT I HUSET NAKEN: Catherine Zeta-Jones legger ikke skjul på at hun helst foretrekker å gå uten klær når hun er hjemme. Foto: Stella Pictures Vis mer

Zeta-Jones kaster klærne

- Jeg bryr meg ikke om hvem som ser meg naken.

SEHER.NO: Filmstjernen Catherine Zeta-Jones har de siste årene prioritert familielivet med skuespiller-ektemannen Michael Douglas (65) og deres to barn Dylan (9) og Cerys (6) framfor sin egen karriere, men nå gjør 40-åringen comeback med et brak.

I nyeste nummer av bladet «allure», poserer Catherine naken foran kamera, og legger ikke skjul på at hun ikke har noen hemninger når det gjelder å vise seg fram for andre.
 
- Når du skal posere som dette, så får man lønn for å ha holdt på med dans og teater. Når jeg skifter raskt, bryr jeg meg ikke om hvem som ser meg naken, sier hun til bladet.

Se resultatet av Catherines foto-shoot på nettstedet til Allure magazine!

Zeta-Jones legger heller ikke skjul på at hun foretrekker å gå naken rundt i sitt eget hjem.

Skuespilleren opptrer for tiden i Broadway-showet «A Little Night Music» i New York, og tidligere i år innrømmet hun i et intervju med TV-programleder David Letterman, at hun måtte legge om vanene da hun flyttet til millionbyen fra hjemmet hun og Douglas eier på Bermuda.

- På Bermuda løp barna rundt nakne i hagen og det samme gjorde jeg. Det er ikke like lett å gjøre det i Central Park, sa hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er hennes hemmelige skjønnhetstriks