Zeta-Jones er ikke imot plastisk kirurgi

Men skuespilleren hevder at hun ikke har fikset på utseendet selv - foreløpig.

MØRK SKJØNNHET: Dette bildet er tatt av Catherine Zeta-Jones på premieren til sin nyeste film «Dad's Army» i London i slutten av sist måned. Foto: NTB Scanpix
MØRK SKJØNNHET: Dette bildet er tatt av Catherine Zeta-Jones på premieren til sin nyeste film «Dad's Army» i London i slutten av sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tillegg til å ha vunnet en rekke priser for sine roller på det store lerretet, så er også Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones (46) regnet som en av verdens vakreste kvinner.

Nå avslører Oscar-vinneren, og kona til Michael Douglas (71), at hun slettes ikke ser bort ifra at hun vil fikse på utseendet en gang i fremtiden for å holde på sitt ungdommelige ytre.

- Jeg er absolutt ikke imot plastisk kirurgi, forteller hun til bladet Good Housekeeping, ifølge People.com.

- Man trenger ikke være en skjønnhetsdronning for å bli skuespiller, sier hun og legger til at rollene hun i dag blir tilbudt er annerledes og mer interessante enn da hun var yngre.

Saken fortsetter under bildet.

TV-FJES: Zeta-Jones slo gjennom som 22-åring i den koselige britiske TV-serien «Livet med Larkins» som gikk fra 1991 til 1993. Her med kollegaene (f.v) Philip Franks som Charlie, Catherine som Mariette, David Jason som Pop Larkin og Pam Ferris som Ma Larkin. Foto: NTB Scanpix
TV-FJES: Zeta-Jones slo gjennom som 22-åring i den koselige britiske TV-serien «Livet med Larkins» som gikk fra 1991 til 1993. Her med kollegaene (f.v) Philip Franks som Charlie, Catherine som Mariette, David Jason som Pop Larkin og Pam Ferris som Ma Larkin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- I motsetning til hva offentligheten tror, så har jeg ikke vært under kniven... foreløpig. Det er det jeg prøver å si. Hvis jeg føler for det, så kommer jeg til å gjøre det. Hvem er jeg til å fortelle noen at det er galt hvis det får deg til å føle deg bedre?

Vanskelig periode

Zeta-Jones har vært gift med skuespiller-veteranen Michael Douglas i 15 år, men på sensommeren 2013 gikk paret gjennom en tøff tid privat og valgte en periode å gå hver til sitt.

Bruddet kom like etter at ektemannen hadde kjempet mot kreftsykdom, Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, og Michaels sønn Cameron (37) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å legge de tøffe årene bak seg, og etter at de fant tilbake til hverandre i 2014 virker ekteskapet sterkere enn noensinne.

- Det krevde arbeid fra begges side. Jeg tror ikke det er så stor mulighet å fikse et forhold hvis den ene allerede er på vei ut av døren, forklarte Douglas til magasinet AARP sist uke, og fikk støtte fra sin kone om at en pause fungerte bra for dem:

- Jeg tror vi begge er blitt mykere og klokere. Nå teller vi våre velsignelser, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE IGJEN: Duoen jobbet hardt for å redde forholdet og har sammen kommet styrket ut av den turbulente tiden.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE IGJEN: Duoen jobbet hardt for å redde forholdet og har sammen kommet styrket ut av den turbulente tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familielykke

Skuespillerparet, som har to barn sammen, møttes på Deauville filmfestival i Frankrike i 1998 - og det var angivelig kjærlighet ved første blikk mellom dem to.

- Jeg vil gjerne bli far til dine barn, uttalte «Wall Street»-stjernen den gang ifølge The Telegraph.

Nyttårsaften året etter forlovet de seg.

Bryllupet fant sted på Plaza Hotel i New York den 18. november 2000, kun tre måneder etter at sønnen deres Dylan Michael (15) ble født. Våren 2003 fikk paret datteren Carys Zeta (12).

A beautiful family day in California!

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

På Instagram poster 46-åringen gjerne koselige bilder av den fine familien sin.

 

LES OGSÅ: Her går det nesten galt for Catherine Zeta-Jones

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer