FAR OG DATTER: Robin Williams datter Zelda Williams har hatt et vanskelig halvår etter dødsfallet. For å minnes sin berømte far har hun tatovert en kolibri på hånden. Foto: Splash News/ All Over Press
FAR OG DATTER: Robin Williams datter Zelda Williams har hatt et vanskelig halvår etter dødsfallet. For å minnes sin berømte far har hun tatovert en kolibri på hånden. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Zelda Williams snakker ut om farens selvmord

- Jeg må jobbe hardt før jeg kan tillate meg selv å leve det morsomme og lykkelige livet jeg hadde før.

SEOGHØR.NO: Det er nå seks måneder siden Hollywood-yndlingen Robin Williams valgte å avslutte sitt eget liv. Den høyt elskede skuespilleren ble 63 år gammel.

Nå åpner datteren Zelda Williams (25) seg om tapet av sin kjære pappa.

- Han var en utrolig snill og omsorgsfull mann. Han var også veldig privat og rolig, forteller hun i et intervju på «Today Show» torsdag, ifølge E!News.com.

Oscar-vinneren hadde en fantastisk skuespillerkarriere og huskes av mange i filmer som «Mrs. Doubtfire», «Dead Poet's Society» og «Good Will Hunting».

- Den siden av ham som folk kjenner og elsker, og som er knyttet til deres barndom, det er karakterene han hadde det utrolig mye moro med å spille, sier Zelda.

Williams enke, Susan Schneider, har fortalt at komikeren slet med depresjon og angst før han døde. Han hadde også nylig fått en Parkinson-diagnose.

 

Etter farens død, i august i fjor, tatoverte Zelda en kolibri på hånden sin.

- Jeg liker kolibier. De er morsomme, flyktige og rare. Det er vanskelig å holde dem på en plass, og pappa var litt på samme måte. Å ha en samtale med ham kunne være vanskelig. Det var litt som å prøve å putte en pose over en storm og håpe at den ikke ville fly avgårde, avslører hun.

- Noen ganger kommer det til å være dager som er ordentlig vanskelige, og å ha tatoveringen som en påminnelse om ham føles godt.

Saken fortsetter under bildet.

STOR TALENT: Krigskomedien "Good Morning, Vietnam" fra 1987 ble en megasuksess, og Williams ble nominert til Oscar for beste mannlige hovedrolle. Foto: IMAGO/ All Over Press
STOR TALENT: Krigskomedien "Good Morning, Vietnam" fra 1987 ble en megasuksess, og Williams ble nominert til Oscar for beste mannlige hovedrolle. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Bearbeider sorgen

Skuespillerdatteren forteller også at hun ikke stiller spørsmål rundt hvorfor faren valgte å avslutte livet sitt.

- Jeg tror ikke det er noe poeng i å gjøre det. Det er ikke viktig. Jeg tror mange mennesker føler fraværet hans. Men for meg, kommer det til å ta mye hardt arbeid før jeg kan tillate meg selv å leve det morsomme og lykkelige livet jeg hadde før.

- Alle som har mistet noen må jobbe hardt for å holde på minnene på en positiv måte, sier hun.

I tillegg til Zelda etterlot Williams seg også sønnene Zak (31) og Cody (23).

LES OGSÅ: Robin Williams viste tegn på tidlig demens

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.