Zara Larsson og Brian Whittaker:

Zara Larssons Instagram-bilde styrker kjæresteryktene

Publiserte bilde av mystisk gutt.

NY ROMANSE: Zara Larsson har tidligere røpet at hun er forelsket. Nå har delt bilde av en mystisk gutt på Instagram. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE: Zara Larsson har tidligere røpet at hun er forelsket. Nå har delt bilde av en mystisk gutt på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mandag publiserte Zara Larsson (19) et bilde av en mystisk gutt for sine tre millioner følgere på Instagram.

Kjæresteryktene har i den siste tiden svirret rundt «Lush Life»-sangeren, og nå får fansen blod på tann.

😭 how tho #mcm

Et innlegg delt av Zara Larsson (@zaralarsson)

Bildet har fått emneknaggen #mcm, som er en forkortelse for «man crush monday». Gutten på bildet er den britiske modellen Brian Whittaker (17) fra Birmingham.

For den ivrigste fansen er gutten velkjent. Flere har nemlig fått med seg at Zara og Brian har flørtet heftig med hverandre på sosiale medier.

DEPPA: Zara Larsson forteller på «Skavlan» at hun blir deppa av skjønnhetspresset. Video: NRK Vis mer

- Forlesket

Hun har gjentatte ganger kommentert hans bilder på Instagram. «Den fineste mannen i live», skriver hun under et bilde den unge modellen. «Jeg er svak for det siste bildet», skriver hun under et annet.

Hun har også vært åpen om at hun er rammet av sterke følelser om dagen; «Hei alle sammen, jeg vil bare fortelle alle sammen at jeg er forelsket, så neste det nye albumet blir pinlig», skriver hun på Twitter.

Ifølge det svenske kjendisnettstedet Hänt twitret Zara Larsson om den unge kjekkasen allerede i november 2015.

Hun skal ha lastet opp flere modellbilder av ham med teksten; «Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så fin, hvordan vil du ha eggene dine om morgenen?».

Sommerfugler i magen

Popstjernen avslørte i begynnelsen av juni at hun er forlesket. Det kom frem i den svenske podcasten «Sanningens mammor». Her forklarte sangeren at hun ikke reiser alene for øyeblikket.

- Det som var spesielt med denne reisen var at jeg fikk kjærlighetsselskap, sa hun hemmelighetsfullt.

RØDMER: Den svenske popstjerna avslørte i sin egen podkast, «Sanningens mammor», at hun er forelska. Her får hun spørsmål om den utkårede av Expressens reporter. Video: Expressen Vis mer

Larsson berettet i podcasten at hun ikke har vært redd for å fortelle sin utkårede at hun har falt pladask for ham. Den gang ville hun imidlertid ikke avsløre hvem gutten var.

- Jeg er en person som er åpen og ærlig. Jeg sa til ham at jeg har sommerfugler i magen når jeg er med ham. Jeg vil bare fortelle alle at jeg er lykkelig. Jeg er i en bra periode i livet mitt, sier hun, ifølge Expressen.

Zara Larsson var tidligere i et forhold med Ludwig Kronstrand (19). Han er kjent fra den svenske rapgruppen Hov1.

Modellkarriere

Brian Whittaker har en stødig karriere som modell. Den fotogene unggutten ble signert til modellbyrået Select allerede som 15-åring, og har over 500 000 følgere på Instagram.

Til tross for at han stadig blir hyllet for sitt utseende, har han tidligere slitt med depresjon og dårlig selvbilde. Dette snakket han om i et intervju med Complex i mars.

- Jeg hadde en lengre periode med depresjon. Det var vanskelig for meg å møte nye mennesker, hver gang jeg møtte noen ble jeg nervøs, og jeg klarte ikke å se folk i øynene. Jeg klarte ikke å holde en samtale, sa han og fortsatte:

- Hver eneste dag var den samme. Jeg gikk på skolen, var deprimert på skolen, kom hjem, var fortsatt deprimert.

Zara Larsson og Brian Whittaker har forløpig ikke kommentert romanseryktene selv.

LES OGSÅ: Bjørn-Ali valgte kaker framfor kjæresten

STJERNESKUDD: For andre gang fikk det svenske stjerneskuddet Zara Larsson opptre hos Ellen DeGeneres. Denne gangen sammen med Ty Dolla $ign, for å framføre låta «So Good». Video: TheEllenShow med tillatelse fra TV3 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer