Zara Larsson takket nei til Justin Bieber

Nå avlsører den svenske komet-artisten hvorfor hun ikke var interessert i forslaget fra superstjernen.

DROPPET BIEBER: Zara Larsson ble spurt om å være med Justin Bieber på turné, men takket nei.  Foto: NTB Scanpix
DROPPET BIEBER: Zara Larsson ble spurt om å være med Justin Bieber på turné, men takket nei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Svenske Zara Larsson (18) gjør stor suksess i hjemlandet og har til og med klart å toppe billboards danseliste i USA. Hun har opptrådd hos Jimmy Fallon og Ellen DeGeneres, og blir hyllet som den nye store popstjernen fra Skandinavia.

Til og med superstjernen Justin Bieber (21) har lagt merke til den svenske skjønnheten og spurte om hun ville være med på hans turné.

Men selv om millioner av jenter verden rundt ville strukket seg langt for å få så mye tid med «Baby»-sangeren, takket Zara nei.

Nå forklarer hun hvorfor:

- Jeg fikk ikke tid til å øve eller forberede meg. Jeg spurte om jeg kunne bli med på turneen etter en ukes øving, men de sa «nei, dessverre». Så da «sket jag i det», sier Larsson i sin podcast «Den fantastiska resan».

Store ambisjoner

Larsson har lenge vært et kjent navn i Sverige, der hun vant talentprogrammet «Talang» som 10-åring i 2008. I 2013 ga hun ut låten «Uncover», som gikk til topps i Norge og solgte seks ganger platina i Sverige.

STOR STJERNE: Bare 18 år gammel er Zara allerede en stor stjerne. Her er hun på scenen under den tyske musikkprisen Echo.  Foto: DPA
STOR STJERNE: Bare 18 år gammel er Zara allerede en stor stjerne. Her er hun på scenen under den tyske musikkprisen Echo. Foto: DPA Vis mer

Målet er å erobre USA - noe hun allerede er i full gang med.

- Min drøm er å bo i Los Angeles, det skjer mer der. Det er bare et tidsspørsmål før jeg topper Billboardlisten, sier hun til avisen Expressen.

- Jeg var veldig nervøs

Larsson forteller at det var et høydepunkt å synge hos Jimmy Fallon, og forteller at programlederen er et av hennes forbilder.

- Han er idolet mitt og han er hyggelig og hadde en fin energi. Det var veldig hyggelig. Jeg har fulgt programmet hans lenge. Jeg var veldig nervøs, men det var ikke «live» så om jeg hadde falt kunne jeg gjøre det om igjen. Men det var ganske avslappet.

LES OGSÅ: Her blir Rihanna og DiCaprio tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer