Zac Efron viste seg frem i undertøyet

Filmstjernen spradet usjenert rundt på filmsettet til komedien «Dirty Grandpa».

VELTRENT STJERNE: Skuespiller Zac Efron overlot ikke mye til fantasien da han spilte inn en scene til den kommende komedien «Dirty Grandpa» i delstaten Georgia denne uken.  Foto: Stella Pictures
VELTRENT STJERNE: Skuespiller Zac Efron overlot ikke mye til fantasien da han spilte inn en scene til den kommende komedien «Dirty Grandpa» i delstaten Georgia denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «High School Musical»-stjernen Zac Efron (27) har lagt en periode med tungt rusmisbruk bak seg, etter et opphold på avrusning i 2013.

I fjor sommer hadde han en het flørt med «Fast & Furious 7»-stjernen Michelle Rodriguez (36), og den siste tiden har Efron vært opptatt med innspillingen av flere filmer.

Tidligere denne uken var han på filmsettet til komedien «Dirty Grandpa» i delstaten Georgia. Og i en scene som ble filmet på stranden på Tybee Island, viste 27-åringen frem sin veltrente kropp.

Zac Efron var iført et noe spesielt antrekk, bestående av åletrange, hudfargede truser - og med et slags kosedyr strategisk plassert foran skrittet.

Prisvinnende vaskebrett

Nettstedet TMZ kommenterer de nye bildene av filmkjekkasen på spøkefullt vis.

«(...) han viste seg tilsynelatende frem i nettoen, men dessverre var han bare kledd i hudfargede underbukser. Morsomt, vi hadde tippet at han var en fyr som foretrakk boxershorts, men vi er ganske sikre på at det er mange damer (og fyrer) som ikke har noe imot så trange truser», skriver TMZ.

PRISBELØNTE MUSKLER: Under MTV Movie Awards i april 2014, vant Zac Efron prisen for «Best Shirtless Performance» for rollen sin i «That Awkward Moment».  Foto: Afp
PRISBELØNTE MUSKLER: Under MTV Movie Awards i april 2014, vant Zac Efron prisen for «Best Shirtless Performance» for rollen sin i «That Awkward Moment». Foto: Afp Vis mer

Etter de lettkledde bildene av Zac Efron å dømme, har Efrons rollefigur i filmen nettopp våknet naken på stranden etter en vill fest - med kun et kosedyr å dekke seg til med.

Han har teksten «Team Hornets» skriblet med tusj over det muskuløse brystet sitt, og ser ut til å gjemme seg bak noen søppelkasser - når han ikke stirrer desperat på smarttelefonen sin.

Under MTV Movie Awards i fjor, vant Efron pris for sin skjorteløse opptreden i den romantiske komedien «That Awkward Moment». Kanskje han nå er ute etter å gjenta den bragden?

«Dirty Grandpa» har fått amerikansk kinopremiere 12. august 2016, ifølge Internet Movie Database.

Om norske kinogjengere vil få se veltrente Zac Efron i «nettoen» på det store lerretet, er foreløpig ikke sikkert.

LES OGSÅ: Her er Victoria's Secrets nye superstjerner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer