Zac Efron overrasket gulljenta Simone

Hollywood-kjekkasen reiste til Rio de Janeiro for å oppfylle 19 år gamle Simone Biles' store drøm.

SEOGHØR.NO: I disse dager herjer OL-feberen verden over, og selv berømte Hollywood-stjerner lar seg engasjere i lekene.

De siste dagene har «Baywatch»-stjernen Zac Efron (28) vist sin beundring for den unge turneren Simone Biles (19) på Twitter, og ifølge TIME har de to utviklet et vennskap via det sosiale mediet.

Da Biles vant sitt fjerde OL-gull og sin femte medalje totalt, og således ble den mestvinnende turneren i amerikansk historie, fant Efron ut at det var på tide å møte henne i virkeligheten.

Tirsdag dukket filmstjernen opp i OL-byen for å henge med Simone Biles og lagvenninnene hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

Pappfigur-drøm

Og etter alt å dømme var stjernemøtet en drøm som gikk i oppfyllelse for Biles. Tidligere i sommer avslørte nemlig 19-åringen overfor NBC at hun har en stor pappfigur av Zac Efron på soverommet sitt.

- Jeg pleide å kysse ham på kinnet innimellom, noe som er litt rart, innrømmet Biles ifølge People.

Da hun fikk møte Hollywood-helten sin i egen person, var det imidlertid hun som fikk et kyss på kinnet! Simone Biles har dokumentert det overraskende møtet på både Snapchat, Twitter og Instagram, og hun spøker med at det herved bare er å kalle henne fru Efron.

På Instagram-profilen sin har hun også delt en snutt der hun gir idolet sitt et smellkyss på kinnet, sammen med teksten «i den syvende himmel» (oversatt fra engelsk, journ.anm).

Saken fortsetter nedenfor.

on cloud 9 @zacefron

En video publisert av Simone Biles (@simonebiles)

- Kjekk og hyggelig

19-årige Simone har tidligere fortalt People hva som gjør Zac Efron helt spesiell i hennes øyne.

- Jeg har en greie for Zac Efron fordi han har et veldig flott utseende, og fordi jeg har hørt at han er hyggelig.

Hva synes du om Zac Efrons OL-stunt? Gi din mening nederst i saken!

FILMKJEKKAS: Zac Efron har fått mye oppmerksomhet for sin veltrente kropp de siste årene, og turneren Simone Biles er blant dem som har latt seg begeistre av skuespilleren. Her er han avbildet under «Baywatch»-innspillingen tidligere i år. Foto: Splash News
FILMKJEKKAS: Zac Efron har fått mye oppmerksomhet for sin veltrente kropp de siste årene, og turneren Simone Biles er blant dem som har latt seg begeistre av skuespilleren. Her er han avbildet under «Baywatch»-innspillingen tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

Og selv om den veltrente skuespilleren sikkert er hyggelig nok til å reise til Rio for egen regning, så fikk han litt hjelp på veien. Ifølge People har «Today Show»-programleder Hoda Kotb (52) røpet at hun stod bak idéen om å la Biles få møte Efron.

Hele det spesielle stjernemøtet vises i onsdagens utgave av «Today Show» på den amerikanske kanalen NBC.

LES OGSÅ: Derfor er ikke samboeren med til Rio

Hva synes du om Zac Efrons OL-stunt? (Avsluttet)