BLITT MANN: Zac Efron har fått tydelig større muskler, og ser mer voksen ut enn for kun noen måneder siden.
BLITT MANN: Zac Efron har fått tydelig større muskler, og ser mer voksen ut enn for kun noen måneder siden. Vis mer

Zac Efron er blitt voksen

High School Musical-kjekkasen har vokst fra gutt til mann.

SEHER.NO: "High School Musical"-stjernen Zac Efron (20) har virkelig gått fra å være en ung guttevalp, til å bli en skikkelig mann i løpet av våren og sommeren.

Ungpikeidolet, som har blitt verdensstjerne med de tre "High School Musical"-filmene, ser ikke bare ut til å ha blitt litt høyere, han har også blitt bredere og utviklet seg noen skikkelige armmuskler, skriver Splash News.

Se videoklipp med Efron lenger ned

Efron observeres stadig på vei til og fra ulike treningsstudioer, og elsker å holde seg i aktivitet også utenom de daglige treningsøktene, og har med seg skateboardet sitt overalt.  

Også amerikanske paparazzifotografer har lagt merke til 20-åringens kroppslige forvandling de siste månedene.

Og da unggutten var på vei hjem fra en flyplass i New York nylig, ble han faktisk spurt om han bruker mye tid på trening om dagen.

Og selv om han ikke ga noe klart svar på spørsmålet, er det tydelig at Efron er inne i en svært aktiv periode, og er opptatt av å se bra ut, tross avispåstander.

Nylig hevdet nemlig en amerikansk tabloidavis at Efron ikke dusjet. Men  "High School Musical"-kjæresten Vanessa Hudgens (19) var raskt ute og støttet kjæresten.

- Det er det dummeste jeg noensinne har hørt, sa 19-åringen i Efrons forsvar.

Og at paret forsatt er svært lykkelige sammen, og at Vanessa er fornøyd med kjærestens nye kropp, kommer tydelig frem av alle ferie- og kjærestebildene som stadig tas av dem.

LES OGSÅ: - Hollywoods heteste par

Se videoklipp med Efron nedenfor:

[obj:media:6634]