YouTubers spøk gikk fullstendig galt

Kan deporteres fra ferieparadis etter maskestunt.

STUNT: To YouTube-profiler risikerer nå å bli deportert fra Bali etter munnbind-stunt. Foto: Skjermdump fra YouTube
STUNT: To YouTube-profiler risikerer nå å bli deportert fra Bali etter munnbind-stunt. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

Torsdag kveld skriver en rekke medier, deriblant CNN, at to YouTube-profiler blir deportert fra Bali etter at en video ble delt i sosiale medier.

Det hele skal bunne i en spøk, hvor en av dem bryter de lokale reglene for munnbind.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Ifølge CNN prøver Leia Se å gå inn i en matbutikk uten ansiktsmaske, men blir nektet. Josh Paler Lin prøver deretter å male en falsk maske i ansiktet hennes slik at hun kan gå inn i butikken. Videoen, som ble lagt ut 22. april, gikk viralt.

Josh Paler Lin og Leia Se skal visstnok nå ha fått passene sine beslaglagt av lokale myndigheter, og risikerer å bli tvunget til å forlate Indonesia som et resultat av videoen.

Beklagelse

Indonesia har svært strenge regler når det kommer til maskebruk, og politiet skal blant annet kunne gi bøter ved lovbrudd og utvise turister. Oppmerksomheten rundt videoen har nå gjort at balinesiske myndigheter som nevnt har inndratt passene deres.

Det vil nå undersøkes om de to skal utvises eller ei. Videoen har i ettertid blitt fjernet, og erstattet med en beklagelse.

Duoen forklarer at videoen ble laget for å underholde, men at de lover å ikke gjøre noe lignende igjen. Gjennom beklagelsesvideoen bruker de begge munnbind.

LES OGSÅ: Gikk viralt: - Prøvde å gjemme meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer