Taylor Nicole Dean:

Youtube-stjernens mørke hemmelighet

Snakker ut om hva som førte til et alvorlig heroinmisbruk.

ÅPNER OPP: Taylor Nicole Dean åpner opp om sin mørkeste hemmelighet til sine 1,8 millioner Youtube-abonnenter. Foto: Skjermbilde fra Taylor Nicole Deans Instagram
ÅPNER OPP: Taylor Nicole Dean åpner opp om sin mørkeste hemmelighet til sine 1,8 millioner Youtube-abonnenter. Foto: Skjermbilde fra Taylor Nicole Deans Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir mer og mer populært å eksponere livet sitt i sosiale medier, og flere oppnår stor suksess med millioner av følgere på de ulike plattformene.

Selv om suksessen ofte kan virke forlokkende og for mange en løsning på alle livets problemer, har den plutselige berømmelsen også ofte en bakside - som ikke alle velger å dele med sine følgere.

Taylor Nicole Dean (22) opprettet i 2015 en kanal på Youtube, hvor hun delte videoklipp av sine mange dyr.

Konseptet fenget raskt en stor følgerskare, og Dean oppnådde på et halvt års tid én million abonnenter.

Etter hvert som seertallene begynte å stige, følte Dean et press på å måtte tilfredsstille alle og enhver, noe som naturligvis ikke er tilstrekkelig. Det hele ble en nedadgående spiral som til slutt førte henne inn i et dypt mørke.

Avslører heroinmisbruk

Det var for et halvt år siden Dean avslørte sin store hemmelighet for sine nå 1,8 millioner abonnenter på videoplattformen. Der kunne hun fortelle at hun over lengre tid har misbrukt heroin.

I samarbeid med Vice åpner Youtube-stjernen nå opp om den tunge perioden som førte henne på avveie og senere på rehabilitering. Videoen er gjengitt av Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer