Felix Kjellberg:

Youtube-stjernen giftet seg

- Jeg er så full av kjærlighet.

GIFT: Den svenske Youtube-stjernen Felix Kjellberg avslører på Instagram at han har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Den svenske Youtube-stjernen Felix Kjellberg avslører på Instagram at han har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lykken smiler for den svenske Youtuberen Felix Kjellberg (29), best kjent under brukernavnet «PewDiePie». I går giftet han seg nemlig med kjæresten gjennom åtte år, Marzia Bisognin (26).

Bryllupsnyheten delte paret i sosiale medier, der Kjellberg på Twitter har delt fire bilder fra den store bryllupsdagen.

«Vi er gift! Jeg er så lykkelig som jeg kan bli, og jeg er så heldig som får dele livet mitt med denne fantastiske kvinnen», skriver Kjellberg til bildene.

Den flotte bruden har på sin side delt en bildeserie på Instagram, der hun skriver:

«I går, 19. august - nøyaktig åtte år etter at vi møttes, feiret vi bryllupet vårt med våre nærmeste venner og familie. Det var den vakreste dagen, som jeg vil sette pris på for alltid. Jeg er så takknemlig for alle menneskene som tok seg tid til å delta, og som hjalp oss med å feire ekteskapet vårt. Jeg føler meg som den heldigste personen, og jeg er så full av kjærlighet. Jeg er i ekstase over å kunne kalle Felix ektemannen min for resten av livet mitt».

Ifølge Mirror fant bryllupet sted i idylliske Kew Gardens i London, og paret var kledd i sort og hvitt for anledningen. Mens Kjellberg hadde på seg en sort dress, var bruden kledd i en vakker, hvit brudekjole med korsett og blondedetaljer.

Fant hverandre på YouTube

Bryllupsdagen var altså 19. august, nøyaktig åtte år etter at duoen møttes for første gang. Det var brudens venner som tilbake i 2011 ba henne sjekke ut Youtube-kanalen til «denne idioten som spiller videospill», ifølge britiske Mirror.

Bisognin sendte deretter en mail til den svenske stjerna, der hun skrev at videoene hans var morsomme. Resten er, som man så ofte sier, historie.

Paret forlovet seg i april 2018, og nå er de altså endelig mann og kone. Ekteparet er bosatt i kystbyen Brighton i England.

En av verdens største

Kjellberg er en av verdens største Youtubere, med over 99,5 millioner følgere, og ifølge den britiske avisa The Sun er han også den som tjener mest penger. På kanalen sin deler han videoer der han spiller ulike tv- og dataspill.

Avisa skriver at Kjellberg tjener nesten 6,6 millioner pund, i overkant av 71 millioner norske kroner, hver måned. Inntekten er en kombinasjon av annonseinntekter fra Youtube-kanalen og ulike fan-suvenirer.

«PewDiePie» har i mange år vært verdens største Youtuber, men i mai ble han forbigått av musikkselskapet T-Series, til tross for at hans dedikerte fanbase gjorde alt de kunne for å holde ham på topp. Nå er han nummer to.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer