Everleigh Rose:

YouTube-stjernen (9) mistet faren

Tommy Smith ble bare 29 år gammel.

TUNG TID: Den populære YouTube-stjerna Everleigh Rose og familien går gjennom en tung tid, etter at faren Tommy Smith har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram
TUNG TID: Den populære YouTube-stjerna Everleigh Rose og familien går gjennom en tung tid, etter at faren Tommy Smith har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Torsdag kom nyheten om at faren til den populære YouTube-stjernen Everleigh Rose (9), Tommy Smith, hadde gått bort. Han ble bare 29 år gammel. Det melder blant andre People.

Det var moren Savannah Labrant (29) som først delte nyheten til følgerne sine på Instagram.

«Hjertene våre er utrolig tunge når vi går gjennom tapet av Everleighs far, Tommy. Han elsket Everleigh enormt», skrev Labrant innledningsvis til et bilde av datteren og hennes avdøde far.

Hun fortsatte:

«Mens vi navigerer oss gjennom denne vanskelige tida ber vi vennligst om privatliv, slik at familien vår kan fortsette å elske Ev, be og sørge sammen med henne. Bønnene dine for Everleigh blir satt stor pris på».

BARNEHELT: Geir Børresen var kjent fra en rekke barneprogrammer på 70-, 80- og 90-tallet. Video: Dagbladet TV. Programleder: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Savannah, som i dag er gift med Cole LaBrant, delte ikke Smiths dødsårsak. I nekrologen hans kommer det imidlertid fram at han døde brått og uventet.

På minnesiden til Smith har familien også delt noen varme ord:

«Han var en far, sønn, bror, barnebarn, familie og venn for alle. Hans kjærlighet til å leve livet til det fulle sammen med hans frie ånd vil bli savnet enormt».

Everleigh Rose er en av de mest kjente barnemodellene i bransjen. Selv om hun bare er ni år gammel, har hun allerede rukket å bli svært populær på sosiale medier. Per nå har hun fem millioner følgere på Instagram og 3,9 millioner abonnenter på YouTube.

LES OGSÅ: Ville anklager: - En giftig kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer