Grace Victory:

YouTube-stjerne i koma etter fødsel

30-åringen måtte føde to måneder for tidlig og ligger nå i kunstig koma.

TRIST NYHET: YouTube-stjernen og influenser Grace Victory ligger for tiden i kunstig koma. Foto: Skjermdump fra Instagram
TRIST NYHET: YouTube-stjernen og influenser Grace Victory ligger for tiden i kunstig koma. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

To uker har gått siden den da gravide YouTube-stjernen og influenseren Grace Victory (30) testet positivt for coronaviruset.

Siden 18. desember har det imidlertid vært stille fra influenseren på Instagram, men nå deler 30-åringens familie en trist oppdatering på Instagram med hennes over 200 000 følgere.

Det melder E! Online.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Fødte for tidlig

I innlegget kommer det frem at Victory fødte en liten gutt på julaften. Dette til tross for at hun opprinnelig hadde termin februar neste år.

«Som dere vet fødte Grace en vakker liten gutt på julaften, som for tiden har det bra, han er utrolig. Vi elsker ham så høyt. Grace fikk corona for to uker siden, og selv om symptomene hennes var milde i begynnelsen, forverret de seg etter hvert som dagene gikk. Noe som betydde at de måtte få ut babyen så snart som mulig, da hun var for dårlig til å gå gravid», heter det videre i innlegget.

Videre kommer det frem at YouTube-stjernen har blitt lagt i medisinsk indusert koma eller kunstig koma.

«Grace ble innlagt på intensivbehandling 1. juledag på grunn av problemer med pusten, og derfor måtte de ta beslutningen om å plassere henne i kunstig koma, for å gi kroppen hennes den hvilen den trenger for å komme seg», skriver familien videre.

FARLIG: De to Youtube-stjernene Alex og Alan Stokes er i trøbbel etter å ha utført et falskt bankran. Reporter: Christian Wehus. Video: Stokes Twins. Vis mer

- Vi elsker henne så høyt

Ifølge familien er YouTube-stjernen stabil, men de ber fansen om å be og tenke på henne.

«Vi elsker henne så høyt, og vi vet at hun vil komme ut av dette sterkere enn noensinne. Hun har dedikert hele karrieren sin til å helbrede andre. Derfor ber vi nå om at dere ber, for å helbrede henne», avsluttes innlegget med.

I kommentarfeltet strømmer det inn med støtteerklæringer fra fans og venner av influenseren.

«Sender all den positiviteten jeg har», skriver den britiske sminkøren Samantha Chapman (43).

«Tenker på dere alle. Glad i deg, Grace», skriver den engelske modellen Munroe Bergdorf (33), mens influenser Grace Beverley skriver følgende:

«Sender deg så mye kjærlighet og styrke», etterfulgt av tre emojier i røde hjerter.

STERKE REAKSJONER: Den kjente Youtube-stjernen Brooke Houts klarte med uhell å dele en video der hun slår og spytter på hunden sin. Reaksjonene lar ikke vente på seg. Video: Youtube/Brooke Houts / Rød Løper Vis mer

Feiret to år som kjærester

Innlegget er også signert YouTube-stjernens kjæreste.

Forrige måned feiret de to år som kjærester, og i den anledning delte Victory en kjærlighetserklæring på Instagram.

«To år med å elske hverandre. Du er den beste, baby. Gratulerer med jubileet», skrev hun til et bilde av de to sammen.

YouTube-stjernen har hele veien oppdatert følgerne sine gjennom svangerskapet. I slutten av november delte hun blant annet et innlegg med tittelen: «Til gravide meg», hvor hun skrev opp ti punkter hun skulle minne seg selv på til neste gang hun er gravid.

«Ikke heng deg opp i hvordan du har det hver dag fordi hormoner er sprøtt, og det ene øyeblikket har du det bra, mens det neste er du et følelsesmessig vrak», var det første punktet hun tok med i innlegget.

Videre skrev hun at hun vil bli andpusten hele tiden.

«Noen ganger vil babyen din sparke så hardt at du kan føle det i kjønnsorganet ditt, og det er ikke hyggelig», fortsatte hun.

Som punkt nummer sju skrev hun at hun vil føle seg isolert og alene, noe som er normalt. Det aller siste punktet lød som følger:

«Du vil elske å være gravid, men innen 30 uker vil du ha ham ut».

LES OGSÅ: Knust over sønnens (3 md.) brå død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer