Corey La Barrie:

Youtube-stjerne døde i tragisk ulykke

En TV-stjerne er nå arrestert i forbindelse med saken.

DØD: Den amerikanske Youtube-stjernen Corey La Barrie er død, 25 år gammel. Foto: Instagram
DØD: Den amerikanske Youtube-stjernen Corey La Barrie er død, 25 år gammel. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske Youtube-stjernen Corey La Barrie er død, 25 år gammel. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant People. Dødsfallet blir av flere familiemedlemmer bekreftet i sosiale medier.

La Barrie hadde nesten 350 000 følgere på kanalen sin, og spesialiserte seg på hverdagslig innhold som mat, festing og skøyerstreker.

I helgen feiret nettkjendisen sin 25-årsdag, noe han la ut flere videoer av. Han hørte på musikk og drakk champagne, og gledet seg til å fortelle følgerne sine om feiringen. Det rakk han aldri.

DØDE: Disse kjente personene har gått bort i fjor. Vis mer

Krasjet

Halv ni søndag kveld krasjet luksusbilen han satt i, en 2020 McLaren 600T, på Huston Street i Valley Village i Los Angeles. Bilen traff først et stoppskilt, før den deretter traff et tre og stoppet opp.

La Barrie ble fraktet til sykehus etter at lokale beboere fant ham i vraket, men livet hans sto ikke til å redde. Dødsfallet i seg selv er tragisk, men det stopper ikke der.

ARRESTERT: Tv-profil Daniel Silva er arrestert og siktet for drap.

Saken får stor internasjonal oppmerksomhet nå fordi Daniel Silva, kjent fra den populære tatoveringsserien «Ink Master» og en egen Youtube-kanal om tatovering, nå er arrestert for drap i forbindelse med ulykken. Det bekrefter politiet i Los Angeles i en uttalelse. TV-profilen er siktet for drap fordi han kjørte bilen.

Etter krasjet skal han ha forsøkt å rømme fra stedet, men han ble raskt overrumplet av mennesker som kom for å hjelpe. Politiet måtte så stoppe ham fra å forlate åstedet. Han ble fraktet til sykehus med mindre skader.

Lokalavisen Los Angeles Daily News har bilder av vraket, med en tydelig oppskaket Silva i forgrunnen. Skadene på bilen er store. Det er ikke kjent hvor raskt de kjørte da ulykken inntraff, eller om de hadde på seg setebelte. People skriver at de har forsøkt å få en kommentar fra Silvas representanter, foreløpig uten hell.

Siste hilsen

Corey La Barrie har holdt på med Youtube i flere år, og ble på kort tid stor på videonettstedet. Hans mest populære video er sett 1,7 millioner ganger, og samlet er alt han har lagt ut sett hele 44,3 millioner ganger. På lørdag la han ut en video hvor han sa at han skulle streame bursdagen sin. Det rakk han aldri.

I sosiale medier har kondolansene rent inn siden dødsfallet ble kjent.

Youtube-stjernens bror, Jarrad La Barrie, skrev blant annet på Instagram at sorgen er vanskelig å takle. I både hans og deres felles mors uttalelse blir det hevdet at «Ink Master»-stjernen også hadde drukket da han satte seg bak rattet.

«Min bror Corey døde i en bilulykke mens hans fulle venn kjørte. Dette er det vanskeligste jeg har gått gjennom, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare dette uten ham. Jeg savner deg så mye allerede. Dette er urettferdig», skriver broren.

Etter dødsfallet har Youtube-stjerner som Tana Mongeau og Bryce Hall kommet med sine kondolanser. Førstnevnte har på Twitter skrevet flere historier om sitt vennskap med stjernen, til sine 2,2 millioner følgere.

«Corey var en av de snilleste jeg møtte i denne byen. Jeg har vondt i hjertet i dag. Hjertet mitt brister for alle dere som var nære ham, som jeg virkelig tror veldig mange mennesker var», skriver hun, før hun oppfordrer fansen til å ikke kjøre i påvirket tilstand.

LES OGSÅ: Ny lykke etter familietragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer