Corey La Barrie:

Youtube-stjerne døde i tragisk ulykke

En TV-stjerne er nå arrestert i forbindelse med saken.

DØD: Den amerikanske Youtube-stjernen Corey La Barrie er død, 25 år gammel. Foto: Instagram
DØD: Den amerikanske Youtube-stjernen Corey La Barrie er død, 25 år gammel. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske Youtube-stjernen Corey La Barrie er død, 25 år gammel. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant People. Dødsfallet blir av flere familiemedlemmer bekreftet i sosiale medier.

La Barrie hadde nesten 350 000 følgere på kanalen sin, og spesialiserte seg på hverdagslig innhold som mat, festing og skøyerstreker.

I helgen feiret nettkjendisen sin 25-årsdag, noe han la ut flere videoer av. Han hørte på musikk og drakk champagne, og gledet seg til å fortelle følgerne sine om feiringen. Det rakk han aldri.

Krasjet

Halv ni søndag kveld krasjet luksusbilen han satt i, en 2020 McLaren 600T, på Huston Street i Valley Village i Los Angeles. Bilen traff først et stoppskilt, før den deretter traff et tre og stoppet opp.

La Barrie ble fraktet til sykehus etter at lokale beboere fant ham i vraket, men livet hans sto ikke til å redde. Dødsfallet i seg selv er tragisk, men det stopper ikke der.

Saken får stor internasjonal oppmerksomhet nå fordi Daniel Silva, kjent fra den populære tatoveringsserien «Ink Master» og en egen Youtube-kanal om tatovering, nå er arrestert for drap i forbindelse med ulykken. Det bekrefter politiet i Los Angeles i en uttalelse. TV-profilen er siktet for drap fordi han kjørte bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer