Youtube-stjerne (24) giftet seg med kjæresten (61)

Blir tatt for å være bestemor og barnebarn.

NYGIFT: Youtube-stjernen Julia Zelg-De Freest og 37 år eldre Eileen Zelg-De Freest nyter livet som kone og kone. Foto: Instagram/ Julia Zelg-De Freest
NYGIFT: Youtube-stjernen Julia Zelg-De Freest og 37 år eldre Eileen Zelg-De Freest nyter livet som kone og kone. Foto: Instagram/ Julia Zelg-De Freest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Youtube-stjernen Julia Zelg-De Freest (24) har giftet seg med kjæresten, 37 år eldre Eileen Zelg-De Freest (61). Det melder flere medier, deriblant Daily Mail.

Brasilianske Julia Zelg-De Freest har opparbeidet seg en solid følgerskare på Youtube-kontoen sin - over 200 000 - der hun vanligvis formidler historier om livet sitt. Hun deler også sin lidenskap for musikk og mote - i tillegg til å være helt åpen om forholdet sitt med Eileen.

Paret, som ifølge Daily Mail ofte blir tatt for å være bestemor og barnebarn, lever nå angivelig lykkelig som nybakt ektepar i London. Julia Zelg-De Freest møtte kjæresten, kjent som politisk korrespondent, på datingappen Tinder for et år siden.

Et tårevått bryllup

Bryllupsseremonien tok plass på et fem-stjernes hotell i Liverpool Street, i London tidligere i sommer. Julia gikk med en kjole fra designeren Maggie Sottero, mens Eileen gikk i en hvit, elegant blondekjole. Begge to hadde slør og rosa hår, skriver Barcroft TV, som fulgte paret på selve dagen og i forkant.

Ifølge Daily Mail har Youtube-stjernen tidligere beskrevet kona slik:

- Da jeg møtte Eileen personlig for første gang, ble jeg helt lamslått. Hun er den snilleste og skjønneste personen jeg kjenner.

Begge brudene tok til tårene under den emosjonelle seremonien. Det var angivelig også flere av gjestene som ble veldig rørt idet Julia og Eileen ble erklært rette ektefolk.

Verken Julia eller Eileen kunne skjule sin iver før seremonien.

- Jeg vet at hun er den ene personen for meg, og at hun føler det samme. Det er virkelig vidunderlig, fortalte førstnevnte.

- Jeg er veldig nervøs og spent. Jeg har ikke vært nervøs på denne måten før på en lang stund, la Eileen til.

View this post on Instagram

Best day ever 👰♥️👰🏻

A post shared by Julia Zelg (@juliazelg) on

Etter å ha offisielt blitt kone og kone, beskrev de øyeblikket, overfor Barcroft TV, som «endepunktet»:

- Dette er hva kjærligheten gjør. Kjærlighet er kjærlighet. Vi har like mye rett som alle andre til å være lykkelige, gifte oss og feire den kjærligheten vi har for hverandre.

Motstand og hat

Det ukonvensjonelle paret har vært åpen om, og anerkjenner at det er mange som ikke har forstått seg på dem som par.

- Jeg tror vi får mest hat på grunn av aldersforskjellen, men også fordi vi er lesbiske. Det er fortsatt mange homofobiske mennesker der ute, forteller Julia til Barcroft TV.

Hun fortsetter:

- Vi er et helt vanlig par, og møter på de samme utfordringene som alle andre par. Vi får ofte negative kommentarer på nettet, men vi ignorerer dem fordi vi ikke vil «mate» nettrollene.

LES OGSÅ: Sverige trosser Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer