Landon Clifford:

YouTube-stjerne (19) er død

Landon Clifford ble bare 19 år gammel.

GIKK BORT: YouTube-stjernen Landon Clifford (til høyre) er død. Her er han sammen med kona Camryn Clifford, som han drev en svært populær YouTube-kanal sammen med. Foto: Skjermdump fra Instagram
GIKK BORT: YouTube-stjernen Landon Clifford (til høyre) er død. Her er han sammen med kona Camryn Clifford, som han drev en svært populær YouTube-kanal sammen med. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske YouTube-stjernen Landon Clifford er død, bare 19 år gammel. Det bekrefter kona Camryn Clifford (19) i et innlegg på Instagram.

Sammen drev ekteparet den populære YouTube-kanalen «Cam&Fam», som har over 1,3 millioner abonnenter.

På kanalen kunne man følge ekteparets liv som unge foreldre. Sammen har de barna Collette (2), samt Delilah Rose, som kom til verden i mai i år.

Nå er Camryn Clifford i sorg etter tapet av sin ektemann og faren til de to barna. I innlegget på Instagram kommer det fram at ektemannen døde etter å ha ligget i koma i seks dager.

Det er ikke kjent hva dødsårsaken er.

- 13. august 2020 var den siste dagen Landon fikk være den beste ektemannen og faren han kunne være. Etter seks dager i koma, døde han og donerte flere organer for å kunne hjelpe mennesker i nød over hele landet, skriver kona i det rørende innlegget.

Clifford beskriver sin avdøde ektemann som medfølende, kjærlig, snill og vennlig, og kaller ham en fantastisk ektemann og den beste faren deres to døtre kunne få.

- Det gjør meg dypt trist at de ikke vil få sjansen til å kjenne ham fullt ut. Han var så ung og hadde så mye liv igjen å leve. Det var ikke slik ting skulle gå, skriver hun videre i innlegget, og fortsetter:

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

- Det var meningen at han skulle klare seg til sin neste bursdag. Det var meningen at han skulle følge døtrene sine til alters. Det var meningen at han skulle bli gammel og dø sammen med meg.

FARLIG: De to Youtube-stjernene Alex og Alan Stokes er i trøbbel etter å ha utført et falskt bankran. Reporter: Christian Wehus. Video: Stokes Twins. Vis mer

Stor suksess

Camryn Clifford uttrykker stor sorg i innlegget, og skriver at ord ikke kan beskrive smerten hun føler etter ektemannens bortgang. Nå er det viktig for 19-åringen å vise de to døtrene hvor glad han var i dem, skriver hun.

- Han ser ned på oss fra himmelen, og lyset vil skinne gjennom skyene når vi ser opp på ham. Må han hvile i fred, skriver hun avslutningsvis.

Ekteparet har hatt stor suksess med sine videoer på YouTube, som totalt har hatt over 183 millioner visninger. Ifølge CNN etablerte Camryn og Landon Clifford YouTube-kanalen i 2018, etter at Camryn ble gravid for første gang som 16-åring.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Siden den gang har ekteparet flittig delt videoblogger om ungt foreldreliv. De giftet seg i juni 2019.

LES OGSÅ: Avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer