<strong>FUNNET DØD:</strong> Den unge YouTube-stjernen Ethan Peters er død, bare 17 år gammel. Her er han avbildet på American Influencer Awards høsten 2019. Foto: NTB scanpix
FUNNET DØD: Den unge YouTube-stjernen Ethan Peters er død, bare 17 år gammel. Her er han avbildet på American Influencer Awards høsten 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ethan Peters:

YouTube-stjerne (17) døde

- Han var en snill sjel som aksepterte alle for den de er.

Publisert
Sist oppdatert

Influenser Ethan Peters (17) slo seg opp stort med sminkevideoer på YouTube og Instagram. Han hadde hundretusener av følgere i sosiale medier, og ble blant annet hyllet for sine skrekk- og drag queen-looks.

Nå har han gått bort, etter det som skal ha vært en overdose. Dødsfallet bekreftes av hans far, Gerald, overfor Fox News.

- Han ønsket ingenting annen enn å inspirere, få folk til å le, og å flytte grensene for hva vi aksepterer i vår verden for alle unge mennesker. Han var en snill sjel som aksepterte alle for den de er, sier han til kanalen.

Han forklarer at det var han som fant sønnen død søndag morgen, på Ethans eget soverom. Faren forteller at dødsårsaken var en overdose, men dette er ikke offisielt bekreftet.

FARLIG: De to Youtube-stjernene Alex og Alan Stokes er i trøbbel etter å ha utført et falskt bankran. Reporter: Christian Wehus. Video: Stokes Twins. Vis mer

- Verste smerten jeg har følt

Influenser Ava Louise, en av Peters nærmeste, har delt et innlegg på Instagram hvor hun hyller vennen.

«Dette er min beste venn i hele verden. Han var den eneste personen jeg snakket med i flere måneder. Jeg var helt alene, og Ethan inspirerte meg igjen. Han var her med meg på bursdagen min for to uker siden, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk tilbringe den med ham», åpner hun innlegget med.

Videre forteller hun at hun snakket med 17-åringen lørdag kveld.

«Jeg får ikke puste. Dette er den verste smerten jeg har følt. Jeg har mistet venner tidligere, men ikke en bestevenn. Ethan så meg på mitt laveste, og feiret høydepunktene mine med meg. Han var så mye mer enn alt dere så på nett», skriver hun videre.

Louise ber også om at privatlivet til foreldrene hans respekteres. På Twitter skriver hun også at Peters led av rusavhengighet, og at hun forteller om dette fordi hun ønsker bevisstgjøring rundt misbruk.

Ava Louise fikk for øvrig mye oppmerksomhet tidligere i år, da hun vekket sterke reaksjoner ved å slikke på et toalettsete om bord på et fly:

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

Ethan Peters hadde nesten 550 000 følgere på Instagram, og nesten 140 000 abonnerte på YouTube-kanalen hans.

I Peters siste Instagram-innlegg forteller han at han vil takke alle dem som pleide å mobbe ham. Der har han publisert et gammelt skolebilde, og et ferskt bilde.

«Jeg gjør dette hvert år for å se hvor mye jeg har forandret meg, og det eneste som ikke har det, er de mørke ringene», skrev han.

Innlegget ble publisert fredag.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

LES OGSÅ: - En rå og ekte kamp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer