Ethan Peters:

YouTube-stjerne (17) døde

- Han var en snill sjel som aksepterte alle for den de er.

FUNNET DØD: Den unge YouTube-stjernen Ethan Peters er død, bare 17 år gammel. Her er han avbildet på American Influencer Awards høsten 2019. Foto: NTB scanpix
FUNNET DØD: Den unge YouTube-stjernen Ethan Peters er død, bare 17 år gammel. Her er han avbildet på American Influencer Awards høsten 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Ethan Peters (17) slo seg opp stort med sminkevideoer på YouTube og Instagram. Han hadde hundretusener av følgere i sosiale medier, og ble blant annet hyllet for sine skrekk- og drag queen-looks.

Nå har han gått bort, etter det som skal ha vært en overdose. Dødsfallet bekreftes av hans far, Gerald, overfor Fox News.

- Han ønsket ingenting annen enn å inspirere, få folk til å le, og å flytte grensene for hva vi aksepterer i vår verden for alle unge mennesker. Han var en snill sjel som aksepterte alle for den de er, sier han til kanalen.

Han forklarer at det var han som fant sønnen død søndag morgen, på Ethans eget soverom. Faren forteller at dødsårsaken var en overdose, men dette er ikke offisielt bekreftet.

- Verste smerten jeg har følt

Influenser Ava Louise, en av Peters nærmeste, har delt et innlegg på Instagram hvor hun hyller vennen.

«Dette er min beste venn i hele verden. Han var den eneste personen jeg snakket med i flere måneder. Jeg var helt alene, og Ethan inspirerte meg igjen. Han var her med meg på bursdagen min for to uker siden, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk tilbringe den med ham», åpner hun innlegget med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer