YouTube-par i dramatisk ulykke

Ekteparet Marcus og Kristin Johns hevder at de ble påkjørt av en bil før vedkommende forlot åstedet. De beskriver det som et mirakel at de overlevde.

TRAUMATISK: YouTube-stjernene Marcus og Kristin Johns opplevde marerittet da de ble påkjørt av en bil og fraktet til sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagram/kristinjohns
TRAUMATISK: YouTube-stjernene Marcus og Kristin Johns opplevde marerittet da de ble påkjørt av en bil og fraktet til sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagram/kristinjohns Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De populære YouTube-stjernene Marcus (27) og Kristin Johns (25) har nærmere 400 000 abonnementer på YouTube-kanalen sin, og de deler titt og ofte nye videoer med følgerne sine - om alt fra bryllup til andre mindre innblikk i livet.

Det siste døgnet har imidlertid ekteparet skapt store overskrifter etter at det ble kjent at de skal ha vært involvert i en dramatisk ulykke. En rekke internasjonale medier, deriblant The Sun og E! News, har omtalt ulykken.

På Instagram utdyper YouTube-paret hva det var som egentlig skjedde i de dramatiske øyeblikkene da ulykken inntraff.

Kristin forklarer at hun og ektemannen var ute og syklet da en bil traff dem.

«I går kveld var jeg og Marcus i en forferdelig sykkelulykke. En mann kjørte ekstremt fort og traff oss, for så å flykte fra åstedet. Lårbenet mitt er brukket i to, og jeg hadde en operasjon i morges. Marcus sin legg er brukket», forklarer Kristin i videosnutten på Instagram, og legger til at de begge ble nødt til å operere som følge av skadene.

Takknemlig for at de lever

Videre mener hun at det er takket være gud at de fortsatt lever, før hun beskriver ulykken som en «ekstremt traumatisk opplevelse».

Marcus har også delt en video fra sykehussengen hvor han går nærmere inn på den dramatiske hendelsen, og beskriver det som et mirakel at de overlevde.

«Takk gud, de sa at vi kommer til å gå normalt igjen om fire måneder, noe som er gode nyheter. Bilen som traff oss var tilsynelatende involvert i et innbrudd og prøvde å flykte fra politiet. Vi tror at bilen traff oss med vilje for å prøve å få politiets oppmerksomhet vekk fra ham slik at han kunne komme seg unna», påstår Marcus i videoen, og legger til at han ikke vet om sjåføren er blitt tatt ennå.

Videre forklarer han at de befant seg i et boligområde med flere stoppskilt og fartsdumper da ulykken inntraff. Han forteller at han la merke til en bil som nærmet seg dem.

«I øyeblikket virket det som at mannen prøvde å treffe oss med vilje. Jeg prøvde å komme meg ut av veien, men han fulgte oss for så å treffe oss. Jeg var bevisstløs frem til jeg kom til sykehuset», fortsetter han.

Var bevisstløs

Ifølge Marcus var Kristin ved bevissthet etter ulykken, og skal ha fortalt ham i ettertid at de ble kastet rundt 50 meter fra der ulykken inntraff.

Marcus forteller videre at da han våknet, trodde han ikke at noen ville tro på påstanden hans om at sjåføren gjorde det med vilje. Imidlertid skal innbruddet og politiets forfølgelse angivelig ha stemt overens med historien hans.

View this post on Instagram

I’ve got everything I need right here! ✨😌

A post shared by Kristin Johns (@kristinjohns) on

Under begge innleggene har det strømmet inn med støttende kommentarer fra følgerne til ekteparet. YouTube-stjernen Sazan Hendrix er blant dem som har lagt igjen en kommentar.

«Hjertet mitt har vært tungt i hele dag. Vi er helt rystet, Kris. Vi FaceTimet bokstavelig talt en time før, og jeg har hatt de skumleste tankene, men jeg takker Jesus for at livet deres ble skånet. Du er så modig. Jeg ber for at dere blir leget fort. Vi elsker dere så mye og er så takknemlige for at dere lever. Elsker deg sis», skriver hun.

Detaljer om det angivelige innbruddet, samt sted og tidspunkt for ulykken er foreløpig ikke kjent.

BILULYKKE: Det var lenge stille fra Kevin Hart etter at han var involvert i en dramatisk bilulykke i september. Nå har den populære komikeren og programlederen endelig delt en video om helsetilstanden. Video: Rød løper Vis mer

Positiv oppdatering

I går delte Kristin en ny oppdatering med følgerne sine på Instagram i form av en video hvor hun sto oppreist ved sykehussengen.

«Jeg sto i dag. I morges, under min første fysioterapitime, kom jeg knapt til kanten av sengen før jeg opplevde uutholdelige smerter som var veldig nedslående. Men i ettermiddag klarte jeg å ta omtrent fem skritt, noe som er helt sykt. Jeg er så motivert til å stå opp og gå med en rullator, for da kan vi dra hjem og være sammen med familien».

Videre forklarte Kristin at coronaviruset har hindret henne og ektemannen fra å få besøk på sykehuset, men at hun har kunnet videochatte med andre, noe hun beskriver som «livreddende». Hun benytter også anledningen til å takke sykepleierne ved sykehuset og for all støtten fra følgerne sine.

Kreften er ikke det som har skremt Lothepus mest. Han har har hatt to arbeidsulykker der han var sikker på at han var ferdig. I «Senkveld med Helene og Stian» forteller han om dramatikken. Vis mer

LES OGSÅ: Youtube-stjernens mørke hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer