YouTube-par i dramatisk ulykke

Ekteparet Marcus og Kristin Johns hevder at de ble påkjørt av en bil før vedkommende forlot åstedet. De beskriver det som et mirakel at de overlevde.

TRAUMATISK: YouTube-stjernene Marcus og Kristin Johns opplevde marerittet da de ble påkjørt av en bil og fraktet til sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagram/kristinjohns
TRAUMATISK: YouTube-stjernene Marcus og Kristin Johns opplevde marerittet da de ble påkjørt av en bil og fraktet til sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagram/kristinjohns Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De populære YouTube-stjernene Marcus (27) og Kristin Johns (25) har nærmere 400 000 abonnementer på YouTube-kanalen sin, og de deler titt og ofte nye videoer med følgerne sine - om alt fra bryllup til andre mindre innblikk i livet.

Det siste døgnet har imidlertid ekteparet skapt store overskrifter etter at det ble kjent at de skal ha vært involvert i en dramatisk ulykke. En rekke internasjonale medier, deriblant The Sun og E! News, har omtalt ulykken.

På Instagram utdyper YouTube-paret hva det var som egentlig skjedde i de dramatiske øyeblikkene da ulykken inntraff.

Kristin forklarer at hun og ektemannen var ute og syklet da en bil traff dem.

«I går kveld var jeg og Marcus i en forferdelig sykkelulykke. En mann kjørte ekstremt fort og traff oss, for så å flykte fra åstedet. Lårbenet mitt er brukket i to, og jeg hadde en operasjon i morges. Marcus sin legg er brukket», forklarer Kristin i videosnutten på Instagram, og legger til at de begge ble nødt til å operere som følge av skadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer