BARNA ER VIKTIGST: Guy gleder seg til å se igjen barna Lourdes, Rocco og David i november. Madonna har sagt at hun ikke vil kunne være til stede ved overleveringen. Foto: AP
BARNA ER VIKTIGST: Guy gleder seg til å se igjen barna Lourdes, Rocco og David i november. Madonna har sagt at hun ikke vil kunne være til stede ved overleveringen. Foto: APVis mer

- You're going down!

Uttrykker følelsene i tekstmeldinger.

SEHER.NO: Det er ikke bare-bare å skulle leve sammen i gode og onde dager. Men det er heller ikke like lett å skulle skilles.

Det har Guy Richie (40) og Madonna (50) fått erfare.

Etter at det ble kjent at superparet går fra hverandre etter nesten åtte år sammen, har pressen hengt på dem som igler for å følge saken rundt skilsmisseoppgjøret.

Og kilder både nært og fjernt fra paret har villet uttale seg om saken. Det kan jo gjøre enhver litt ekstra irritabel, men så var det dette med selvkontroll da..

Guy er i øyeblikket i gang med opptakene til filmen "Sherlock Holmes",og i en av pausene viste han filmcrewet noen mindre pene sms'er fra sin ekskone, hvorav det i en av dem sto følgende uoversettelige setning: 

"You're going down!"

Filmregissøren, som nylig ble truet på livet, synes riktignok at ekskona oppfører seg svært rart om dagen, men forteller at han etterhvert har blitt vant til det.

- Dette er Madonnas måte å være morsom på, men dette er ikke det minste gøy. Prøv å forestille dere hvordan det var å være gift med henne, erklærte han til The Mirror.

Madonna skal ha sendt sin eks-mann flere liknende beskjeder, hvor hun både bebreider han for bruddet og beskylder han for å lekke opplysninger til pressen.

- Hun nyter å hisse opp Guy, og dette er bare et eksempel på hennes spesielle form for humor. Han har ikke meldingene seriøst. Hvis han gjorde det ville det drive han til vanvidd, forteller en kilde til den britiske avisen.

Guy, som filmer i Manchester, har enda ikke snakket med Madonna siden det ble kjent at de to skulle gå fra hverandre, og parets advokater har visstnok sin fulle hyre med å komme til enighet rundt detaljene i skilsmisseoppgjøret, etter at Guy ikke godtok en avtale som ville gi ham over 200 millioner. 

Nå skal visstnok en ny avtale være på bordet, som kan sikre briten verdier for 680 millioner.

En venn av regissøren forteller imidlertid at regissørens største bekymring er for barna, Lourdes (12), Rocco (8) og adopterte David (3).

Han har ikke sett dem på uker fordi de har vært sammen med Madonna på hennes "Sticky and Sweet"-turnè.

Det er planlagt at de skal gjenforenes i november selv om Madonna sier hun er for opptatt til å kunne være med på overleveringen. En kilde forteller imidlertid at Guy ikke bryr seg om det.

Alt han vil, er å se barna sine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Angrepet av illsint Madonna-fan