You're Beautiful...

Sangstjernen James Blunt dumpet sin spanske modellkjæreste , og fant tonen med denne blonde bomben.

HETE FØLELSER: James Blunt ga sin nye kjæreste, Sofia Wellesley, ømme kyss på halsen da paret ferierte på Ibiza. Turtelduene har vært sammen siden nyåret.   Foto: Stella Pictures
HETE FØLELSER: James Blunt ga sin nye kjæreste, Sofia Wellesley, ømme kyss på halsen da paret ferierte på Ibiza. Turtelduene har vært sammen siden nyåret. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver sommer ferierer James Blunt (37) på den spanske partyøya Ibiza, og nesten hver sommer har han med seg en ny dame.

I år er det sangstjernens nye flamme, britiske Sofia Wellesley (28), som fikk billett til sommerparadiset med «You're Beautiful»-sangeren.

Sjarmøren James gjorde alt for å blidgjøre den blonde skjønnheten. 37-åringen tok henne med på romantisk båttur, smurte henne inn med solkrem og innkvarterte henne i sitt luksuriøse feriehus til over 15 millioner kroner.

James har en rekke kjendiskvinner på merittlista, men i fjor hevdet han at han ikke lenger vil gå for berømte kjærester

- Jeg ligger ikke med kjendiser. Bistandsarbeidere, lærere, leger, sykepleiere, militærfolk og andre de som redder liv er dem du burde forsøke å ligge med, har han uttalt til The Sun.

Men nå ser han ut til å ha snudd på flisa.
 
Sofia er nemlig kjent hjemme i England, og er en del av hertuginne Kates (30) nærmeste omgangskrets.

- Alle syns hun er veldig sjarmerende, og er perfekt for James, sier venner av popstjernen til Daily Mail. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer